Είναι από τα ωραιότερα προάστια, όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης! Η ομορφιά της Βουλιαγμένης στο πέρασμα των δεκαετιών έχει συνοδεύσει με καταπληκτικές ιστορίες όλα τα επίπεδα της κοινωνίας.

Αυτά των ανθρώπινων σχέσεων, της επιχειρηματικότητας και κάθε τάσης ανάλογα την εποχή, η οποία φιλοξενήθηκε στο αριστοκρατικό της τοπίο.

Η σημερινή εποχή οδήγησε το Δήμαρχο των 3Β (Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη) Γρηγόρη Κωνσταντέλλο και τους συνεργάτες του στην αναμόρφωση της πλατείας της Βουλιαγμένης.

Η παραδοσιακή πλευρά της περιοχής μπροστά από τη θάλασσα, με τα ιστορικά μαγαζιά του Ζάχου με τα σουβλάκια, της all time classic καφετέριας- ζαχαροπλαστείο Aqua Marina, της ταβέρνας του Λουιζίδη και φυσικά των πιο νέων εισόδων όπως η Palma Pizza, από το βράδι της Δευτέρας μαγεύει ακόμη περισσότερο τους επισκέπτες της.

Η πολυθρύλητη πλατεία είναι απόλυτα φιλόξενη και λάμπει! Αναμορφώθηκε με σύγχρονους κανόνες, ακολουθώντας τις ανάγκες της φιλικής προσέγγισης του περιβάλλοντος και μία εκπληκτική αισθητική που προσφέρει ηρεμία.

Η πλατεία κυριεύεται από το πράσινο και μάλιστα φιλοξενεί δύο τεράστιες ελιές 700 και 1500 ετών (!) η κάθε μία, επίσης θέσεις για ΑμεΑ και τον πρώτο ηλεκτρικό φορτιστή για ΑμεΑ.

Οι εργασίες που ξεκίνησαν κοντά στις γιορτές των Χριστουγέννων ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία, με την εικόνα να είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή τις βραδινές ώρες, όταν η πλατεία της Βουλιαγμένης φωταγωγείται.