Φουρέιρα: Μου είχε ξαναγίνει πρόταση για παρουσίαση - Βασική μου δουλειά το τραγούδι (vid)

Μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, η Ελένη Φουρέιρα αναφέρθηκε στην μέχρι στιγμής εμπειρία της στην παρουσίαση του House of Fame.

«Είναι πολύ δύσκολο. Στο τρίτο live ένιωσα πιο καλά από ποτέ και θεωρώ ότι όσο περνάει ο καιρός νιώθω ακόμα και καλύτερα! Αποκτάς εμπειρία. Η αλήθεια είναι ότι οι άλλοι πιστεύουν περισσότερο, από ότι εγώ στον εαυτό μου. Μου είχε ξαναγίνει πρόταση να παρουσιάσω. Δεν το έκανα γιατί είχα πάρα πολλές δουλειές, η βασική μου δουλειά είναι το τραγούδι και δεν προλάβαινα με τίποτα, οπότε είχα πει όχι.

Σε αυτή τη φάση της ζωής μου, η δουλειά μας είναι λίγο… Όταν μου έγινε αυτή η πρόταση μου άρεσε πάρα πολύ το project. Είναι μουσικό project, είναι νέα τα παιδιά. Όταν μου έγινε η πρόταση, ο Γιώργος Αρσενάκος μου είπε ότι θα είμαι πάρα πολύ καλή, εγώ απάντησα ότι θα γίνω ρεζίλι. Είναι live δεν είναι γραμμένο» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Ελένη Φουρέιρα.

Ο Νίκος Μουτσινάς, μάλιστα, θέλησε να της δώσει μια συμβουλή για το τηλεοπτικό της ξεκίνημα: «Για να μπορέσεις να πετύχεις στην τηλεόραση, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να είσαι ο εαυτός σου και η προσωπικότητά σου».