Με το νέο γάλα ψυγείου Νουνού  Family Bio, που παράγεται σε καινούργια οικολογική συσκευασία από 86% ανανεώσιμες φυτικές πηγές, αποδεικνύοντας έμπρακτα τον σεβασμό στο περιβάλλον,  διευρύνει το προϊοντικό της portfolio,  η FrieslandCampina Hellas, με τον  διευθύνοντα σύμβουλο Κωνσταντίνο Μαγγιώρο.

Πρόκειται για το πρώτο βιολογικό αγελαδινό γάλα υψηλής παστερίωσης της εταιρείας, πλήρες (3,6% λιπαρά) και ελαφρύ (1,5% λιπαρά),  αποδεικνύοντας έμπρακτα τον σεβασμό της FrieslandCampina Hellas,  στο περιβάλλον,  εξυπηρετώντας τον στρατηγικό της στόχο Βιωσιμότητας παγκοσμίως «Nourishing a Better Planet, Θρέφοντας έναν Καλύτερο Πλανήτη».

Συγκεκριμένα, το νέο αγνό βιολογικό γάλαείναι πλούσιo σε γεύσηκαι θρεπτικά συστατικά όπως πρωτεΐνες, ασβέστιο και βιταμίνες (Β2 & Β12), που φορτίζουν την κάθε ημέρα φυσικά.

Προέρχεται από καλοζωισμένες αγελάδες που ζουν και μεγαλώνουν στην ύπαιθρο, σε πιστοποιημένες βιολογικές φάρμες σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς κανόνες βιολογικής παραγωγής, ενώ παράγεται και συσκευάζεται στο Πρότυπο EργοστάσιοΝουνούτης εταιρίας  στην Πάτρα.

Όλα τα στάδια της αλυσίδας παραγωγής του Νουνού Family Bio, από τις φάρμες μέχρι και την τελική παράδοση του προϊόντος στους πελάτες, είναι πιστοποιημένα από τον Οργανισμό TUV Hellas.  

Διατίθεται σε οικολογική συσκευασία, της οποίας το 60% του πλαστικού είναι από ζαχαροκάλαμο, ενώ το 100% του χαρτιού προέρχεται απόπιστοποιημένα δάση FSC® και από άλλες ελεγχόμενες πηγές, συμβάλλοντας στημείωση εκπομπώνCO2 κατά 19%*.

Πιο αναλυτικά, η FrieslandCampina Hellas-Nουνού πρωτοπορεί για άλλη μια φορά, καθώς η νέα συσκευασία είναι η πρώτη και μοναδική που παράγεται στην ελληνική αγορά σε συνεργασία με την Tetra Pak.

Η εταιρία,  συνεπής στη στρατηγική της “Νourishing a Βetter Planet” και τα προγράμματα βιωσιμότητας, επιδιώκει για την επόμενη δεκαετία και μέχρι το 2050 μια θρεπτικότερη και πιο προσιτή διατροφή για όλους, με προϊόντα, συσκευασίες και πρακτικές που βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία με τη φύση, ελέγχοντας με βιώσιμο τρόπο όλη την αλυσίδα γάλακτος, «από τη φύση στο ποτήρι».

Έτσι, η εταιρεία με το πρώτο της βιολογικό γάλα μπαίνει δυναμικά στη νέα χρονιά, υιοθετώντας πλήρως και υπεύθυνα τον στρατηγικό της στόχο με περιβαλλοντικό και κοινωνικό πρόσημο, καθώς ένα ποτήρι ΝουνούFamily Bio«φορτίζει την ημέρα σου βιολογικά», συμβάλλοντας, παράλληλα, σε ένα καλύτερο και πιο βιώσιμο μέλλον για όλους.