Λειτούργησε το πρώτο από τα 6 καταστήματα της Olla  που εξαγόρασε η Πέντε ΑΕ – Γαλαξίας στις αρχές του μήνα, με την  ενσωμάτωση των υπολοίπων καταστημάτων, να  συνεχίζεται με σταθερούς ρυθμούς.

«Οι ανακαινίσεις  και η τοποθέτηση των νέων τμημάτων όπως bake off, βιολογικά φρούτα και λαχανικά, έτοιμα γεύματα, ψημένα κοτόπουλα, φρέσκιες σαλάτες και φρέσκα τυποποιημένα ψάρια,  συνεχίζονται με έντονους ρυθμούς  σε όλα καταστήματα μας», δήλωσε  ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Παναγιώτης Πουρσανίδης

Συγκεκριμένα, η Πέντε ΑΕ – Γαλαξίας , θα λειτουργήσει στη Θεσσαλονίκη την Δευτέρα 16/11 το κατάστημα, επί της οδού Αλεξ. Σταύρου 20-22 περιοχή Χαριλάου.

Τη Τρίτη 17/11κατάστημα επί της οδού Αναξιμένους 26 & Δορυλαίου – Κάτω Τούμπα και την Πέμπτη 19/11 το κατάστημα επί της οδού Ιατρού Γωγούση 59 περιοχή Σταυρούπολη.

Να σημειωθεί πως ο Γαλαξίας, που σήμερα απαριθμεί 161 καταστήματα πανελλαδικά και απασχολεί 4.800 εργαζομένους, ξεκίνησε το ταξίδι του το 1971, όταν πέντε φίλοι, εργαζόμενοι ως υπάλληλοι σε διάφορους χώρους, αποφάσισαν να βάλουν τις οικονομίες τους΄

Και να ξεκινήσουν μια οικονομική δραστηριότητα στο χώρο των καταναλωτικών αγαθών και να ιδρύσουν το πρώτο κατάστημα.

Στην ιστορία της εταιρείας, από το 1971 μέχρι σήμερα, οι μέτοχοι του Γαλαξία ξεπερνούν τους 200, η πλειοψηφία των οποίων εργάζεται στην εταιρεία.

Όλοι οι μέτοχοι που εντάχθηκαν στην εταιρεία εργάστηκαν με την ίδια συνέπεια και συνέχεια και εξακολουθούν να το κάνουν.