Γάμος Φίλιππου - Νίνα Φλορ: Ο παραμυθένιος γάμος στη Μητρόπολη | 54079341 scaled

Με απίστευτη λαμπρότητα και σε ένα παραδεισένιο σκηνικό, με λουλούδια, εντυπωσιακές εμφανίσεις και χαμόγελα, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην  Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος του Φίλιππου Γλύξμπουργκ με την Νίνα Φλόρ.

Γάμος Φίλιππου - Νίνα Φλορ: Ο παραμυθένιος γάμος στη Μητρόπολη | 5407896
ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΝΑ ΦΛΟΡ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ. Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 (ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΤΟΥΛΟΓΕΝΗΣ / PANORAMAPRESS)Το μυστήριο τελέστηκε βάσει του πρωτόκολλου για την πανδημία, με 100 καλεσμένους μέσα στον ναό.  Στην Αρχιεπίσκοπή βρέθηκαν 100 καλεμσένοι, ωστόσο για τους υπόλοιπους στήθηκε γιγαντοοθόνη σε πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να παρακολουθήσουν την τελετή.

Γάμος Φίλιππου - Νίνα Φλορ: Ο παραμυθένιος γάμος στη Μητρόπολη | 5407935
ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΝΑ ΦΛΟΡ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ. Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 (ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΤΟΥΛΟΓΕΝΗΣ / PANORAMAPRESS)Στον αύλειο χώρο του μητροπολιτικού ναού, πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί από νωρίς τόσο για να υποδεχθεί το ζευγάρι, όσο και για να δει από κοντά τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο και τις αδερφές του, Σοφία, Ειρήνη. Ξεχωριστή η στιγμή με τον Νικόλαο να χαιρετά τον συγκεντρωμένο κόσμο μετά το τέλος της τελετής. 

Γάμος Φίλιππου - Νίνα Φλορ: Ο παραμυθένιος γάμος στη Μητρόπολη | 5407933
ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΝΑ ΦΛΟΡ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ. Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 (ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΤΟΥΛΟΓΕΝΗΣ / PANORAMAPRESS)

Οι πρώτοι καλεσμένοι κατέφθασαν λίγα λεπτά πριν από τις 17:00, με εδικά βαν με αλεξίσφαιρα τζάμια. Ανάμεσα στις πρώτες αφίξεις εκείνων του πρίγκιπα Μιχαήλ του Κέντ. 

Η άφιξη της νύφης στην εκκλησία, με τον πατέρα της Τόμας, έγινε λίγο πριν από τις 17:30, ενώ η έξοδος του ζευγαριού από την εκκλησία, λίγο μετά τις 18:30. 

Γάμος Φίλιππου - Νίνα Φλορ: Ο παραμυθένιος γάμος στη Μητρόπολη | 5407932 1
ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΝΑ ΦΛΟΡ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ. Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 (ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΤΟΥΛΟΓΕΝΗΣ / PANORAMAPRESS)