Στο «φως» της δημοσιότητας, έρχονται νέα στοιχεία σχετικά με το τροχαίο που σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στη Γαύδο, και στο οποίο να υπενθυμιστεί πως έχασε τη ζωή της η 27χρονη Κορίνα.

Η οικογένεια έβαλε ειδικό τεχνικό σύμβουλο έτσι ώστε να εξακριβώσει κάτω από ποιες συνθήκες έγινε το ατύχημα και αν όντως ήταν σταματημένο ή αν πήγε εν κινήσει στο γκρεμό.

Ο 40χρονος οδηγός επιμένει ότι δεν υπήρχε ταχύτητα στο αυτοκίνητο, ότι ήταν σταματημένο και μάλιστα ήταν ρηγμένα τα καθίσματα και δεν μπορούσε να μπει ταχύτητα.

Τροχαίο στη Γαύδο: Ανατροπή με τη νέα κατάθεση του 40χρονου
Τι υποστηρίζει για το δυστύχημα στη Γαύδο

Μάλιστα, μίλησε αποκλειστικά σε τηλεοπτική εκπομπή, μετά από αυτές τις δηλώσεις της οικογένειάς. Ενώ ο πραγματογνώμονας είπε ότι στο αυτοκίνητο ήταν κουμπωμένη η δευτέρα στο κιβώτιο ταχυτήτων εκείνος επιμένει και λέει ότι δεν υπήρχε ταχύτητα.

Υποστηρίζει ότι την ώρα που πέσανε στο γκρεμό ενδεχομένως τα σώματά τους έτσι όπως φύγανε από τα καθίσματα να έβαλαν την ταχύτητα.

«Τα καθίσματα ήταν τραβηγμένα τέρμα πίσω. Η δευτέρα μπήκε με τις κουτρουβάλες, θα μπορούσαν να είχαν μπει όλες οι ταχύτητες, να μπει τρίτη, τετάρτη… Έτσι όπως χτυπιόμασταν δύο άτομα, γιατί ήμασταν στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου. Τα καθίσματα είναι όλα πίσω τραβηγμένα, πώς θα φτάσω τα πετάλια; Και είναι και ριγμένα.

Μόνο που κουτρουβαλάγαμε έτσι, όλο το σασμάν θα μπορούσε να έχει αλλάξει ταχύτητες. Ο λεβιές δεν είναι… μπαινοβγαίνει εύκολα. Δεν υπάρχει ότι το αμάξι ήταν εν κινήσει. Είναι πολλά πράγματα που με δικαιολογούνε ότι δεν είμαι σε κίνηση, όχι ότι λέω ψέματα, είναι η αλήθεια και φαίνεται.

Τραβηγμένα πίσω τα καθίσματα… Τα πετάλια δεν τα έφτανα εκεί που ήταν τα καθίσματα. Γιατί έχουν ακουστεί πολλά, ήμαρτον. Θέλω να τα διαψεύσετε αυτά τα πράγματα. Από τις έξι η ώρα είχαμε πάρει τηλέφωνο. Ανάθεμά με κι εμένα με τρώνε οι τύψεις μου που βγήκα ζωντανός.»

Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος της οικογένειας

Από πλευράς του ο δικηγόρος της οικογένειας, κ. Φίλιππος Σκαμπαρδώνης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή τόνισε μεταξύ άλλων πως δεν έχει καταλήξει σε οριστικά νομικά συμπεράσματα.

«Δεν θέλω να σπιλώσω κανένα. Δεν υπονοώ το οτιδήποτε. Για να αρθεί κάποιος σε συμπεράσματα νομικά θα γίνει μόνο με αποδείξεις. Εγώ δεν θέλω εικασίες. Δεδομένα είναι τα εξής υπάρχει στο κιβώτιο ταχυτήτων, ταχύτητα δεύτερη. Στο συγκεκριμένο σημείο είναι δύσκολο να πουλήσει αυτοκίνητο με ταχύτητα και να κατέλθει στον γκρεμό.»