Γεωργιάδης για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς: Η κυβέρνηση δεν θα θεσπίσει γενικό κανόνα απολύσεων

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Παρεμβάσεις» της τηλεόρασης του Blue Sky το βράδυ της Τρίτης, όπου μίλησε για το εργασιακό νομοσχέδιο, το οποίο συζητείται και ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή.

«Η κοινωνία δεν παρακολουθεί πλέον τα συνδικάτα και τους συνδικαλιστές», εκτίμησε ο υπουργός Ανάπτυξης. Ακόμη, σημείωσε ότι δεν αισθάνεται κάποια πίεση από το νομοσχέδιο.

Αναφορικά με την πρόκληση της Βόρειας Μακεδονίας στο Euro 2020, ο υπουργός Ανάπτυξης χαρακτήρισε ιταμή υπεκφυγή τη στάση του κ. Ζάεφ, τονίζοντας πως έχουμε σοβαρή παραβίαση της συμφωνίας.

Σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις με την AstraZeneca, ο υπουργός Ανάπτυξης σημείωσε ότι όλες οι επιτροπές εμβολιασμού στον πλανήτη έχουν διαφοροποιήσει πολλάκις τη θέση τους, ωστόσο όπως πρόσθεσε, «θα προτιμούσα να μην συμβεί ό,τι συνέβη»

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στο θέμα της ΕΑΒ και τον αισχρό – όπως τον χαρακτήρισε – τρόπο με τον οποίο φέρονται ορισμένοι συνδικαλιστές, που μπορεί να χαλάσει τη συνεργασία με τη Lockheed Martin, σημειώνοντας πως εάν δεν υπάρχει πελάτης για την ΕΑΒ, δεν θα υπάρχει και ΕΑΒ.