Με τη διοργανώτρια ΔΕΘ-Helexpo να προχωρά σε αλλαγή των ημερομηνιών διεξαγωγής της 12ης Διεθνής Έκθεσης για την Κτηνοτροφία και την Πτηνοτροφία «Zootechnia», λόγω της πανδημίας αποφασίστηκε ότι αυτή θα διεξαχθεί, το Φθινόπωρο του 2021, αντί τέλος του επόμενου μήνα.

 Έτσι, όπως αναφέρεται σε σχετική σημερινή ανακοίνωση της ΔΕΘ-Helexpo, η «Zootechnia» προγραμματίστηκε να πραγματοποιηθεί στο διάστημα από τις 30 Σεπτεμβρίου 2021 μέχρι και τις 3 Οκτωβρίου, αντί των ημερομηνιών 28-31/1/2021.

Η «Zootechnia» αναμένεται να αποτελέσει σημείο αναφοράς για όλες τις νέες εξελίξεις στην κτηνοτροφία και στην πτηνοτροφία, προσφέροντας το απαραίτητο πεδίο για τη διενέργεια B2C και B2B συναντήσεων, όπως επισημαίνει η ΔΕΘ-Helexpo.

Υπογραμμίζοντας εκ νέου ότι η προαναφερόμενη διεθνή έκθεση είναι η μοναδική, εξειδικευμένη διοργάνωση στον τομέα των παραγωγικών ζώων στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια, η ΔΕΘ-Helexpo σημειώνει ότι το «παρών» στη διοργάνωση θα δώσουν όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις των κλάδων της κτηνοτροφίας και της πτηνοτροφίας, με στόχο να ενημερώσουν τους επισκέπτες για τις δυνατότητες εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης της παραγωγής τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ