Γιαννάκης: Δεν θα μπορούσα να μαρκάρω τον Αντετοκούνμπο

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Σε ερώτηση για το αν θα μπορούσε να μαρκάρει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, απάντησε: «Δεν θα μπορούσα να τον μαρκάρω. Είναι πολύ μακρύς για να μπορέσω να τον μαρκάρω. Αν έβαζε την μπάλα κάτω θα μπορούσα ίσως να τον… ταλαιπωρήσω! Να τον μαρκάρω όχι».

Ενώ πρόσθεσε: «Έχω μαρκάρει ψηλότερους παίκτες από εμένα είναι αλήθεια. Ήμουν και δυνατός, έβαζα το σώμα μου δυνατά. Αλλά άλλη τεχνική τότε είχαν οι ψηλοί, οι οποίοι κινούνταν κοντά στο καλάθι και άλλη η τεχνική του Γιάννη που κουβαλάει την μπάλα, παίζει σαν guard, forward. Είναι σε όλο το γήπεδο, θα μπορούσε να παίζει σε όλες τις θέσεις».

«Είναι φοβερό παιδί, εγώ μένω στον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται στην οικογένεια του, στην πατρίδα, στην κοινή μας πατρίδα, στην εκτίμηση που νιώθει για τη συμπαράσταση που έχει η οικογένεια του», υπογράμμισε.

«Ο Γιάννης είναι εξαιρετικός. Είναι ένας συγκλονιστικός παίκτης και προσφέρει πολλά στη χώρα μας σε όλους τους τομείς. Ελπίζω να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε την παρουσία του σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου και να φτιάξουμε δικά μας κι άλλα παιδιά στο επίπεδό του και γιατί όχι και καλύτερους από εκείνον», κατέληξε.