Βέβαιος ότι ο εισαγγελέας θα διαπιστώσει ότι δεν έγινε διασπορά καμίας ψευδούς είδησης εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, ο οποίος επικαλούμενος την ίδια τη νοσηλεύτρια στην Κέρκυρα η οποία εμφάνισε παράλυση στα κάτω άκρα μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού, ανέφερε ότι δεν είχε υποκείμενο νόσημα.

Ο κ. Γιαννακός ανέφερε ότι: «η συνάδελφος για να διεκδικήσει (σ.σ. αποζημίωση), γιατί η αποκατάσταση θέλει πολύ χρόνο, πρέπει να διεκδικήσει οικονομική αποζημίωση από τις εταιρείες, αν ξεκινήσουμε με τις αμφιβολίες ότι δεν συμβαίνει τίποτα κάνουμε ζημιά στη συνάδελφο».

Μάλιστα, όπως δήλωσε ο κ. Γιαννάκος στο Mega, «η ίδια συνδέει αυτό που της συνέβη με τον εμβολιασμό». Όπως πρόσθεσε σήμερα εμφανίζει σημάδια βελτίωσης, είναι καλύτερα αλλά θα χρειαστεί αποκατάσταση. 

Ξεκαθάρισε ότι τάσσεται υπέρ του εμβολίου κατά του κορονοϊού, ο ίδιος έχει κάνει και τις δύο δόσεις και οι χιλιάδες που έχουν εμβολιαστεί στην Ελλάδα δεν έχουν πάθει τίποτα.

Όπως τόνισε, την άποψη που εξέφρασε ότι η παράλυση των κάτω άκρων της νοσηλεύτριας στο νοσοκομείο της Κέρκυρας συνδέεται με το εμβόλιο του κορωνοϊού το στηρίζει σε μαρτυρίες συναδέλφων από το νοσοκομείο.