Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πιστεύω σε αυτή την ομάδα (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δέχτηκε τη φιλική συμβουλή ενός δημοσιογράφου να μην τραβά βίντεο με το κινητό του, ενόσω οδηγεί.

Αφορμή αποτέλεσε μια ανάρτηση που έκανε στο Tik Tok τραβώντας βίντεο κάποιους φιλάθλους των Μπακς που οδηγούσαν δίπλα του.

Ο Έλληνας σταρ του ΝΒΑ παραδέχτηκε πως έπραξε λάθος μετά τη νίκη των Μπακς επί των Σπερς.

«Δεν θέλω να φανώ η μαμά σου, αλλά είδα ένα βίντεο πριν από μερικές ημέρες στα social media σου, το οποίο τράβηξες ενώ οδηγούσες. Ο κόσμος σού άσκησε κριτική γι’ αυτό. Το συζήτησες με κάποιον; Σου εξήγησαν ότι είναι επικίνδυνο και δεν πρέπει να το κάνεις;», ήταν το μήνυμα του δημοσιογράφου.

«Ναι, η μαμά μου μου το είπε. Μου είπε να μην τραβάω βίντεο όταν οδηγώ. Δεν μπορούσα να μην το κάνω, οι οπαδοί στο δίπλα αμάξι ήταν απίθανοι. Είχαν βγει από την οροφή και κουνούσαν τη φανέλα μου.

Ήταν κάτι που το βλέπεις μια φορά, ήθελα να το κρατήσω σαν ανάμνηση. Γι’ αυτούς παίζω. Γι’ αυτό αγαπώ το μπάσκετ τόσο πολύ. Δεν θα πρέπει να είμαι όμως στο τηλέφωνο όταν οδηγώ. Όσοι οδηγείτε και κοιτάζετε το τηλέφωνο, δώστε προσοχή στον δρόμο. Εμένα παραλίγο να μου τις βρέξει η μαμά μου», απάντηση ο Greek Freak.