Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πιστεύω σε αυτή την ομάδα (vid)

O Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε για την ήττα των Μιλγουόκι Μπακς από τους Μέμφις Γκρίζλις: «Νομίζω ότι η ομάδα έκανε καλή δουλειά, προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, αλλά δεν ήταν η βραδιά μας», τόνισε ο 26χρονος σούπερ σταρ και πρόσθεσε:

«Προφανώς ήμουν έτοιμος να παίξω, έπαιξα 29 λεπτά. Είναι δύσκολο να μην παίζω σε όλο το τέταρτο δωδεκάλεπτο, αλλά ξέρω ποιος είναι ο στόχος και πρέπει να ακολουθήσω το πλάνο. Έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας, έχουμε καλούς παίκτες. Προφανώς είναι δύσκολη χρονιά, με πολλά παιχνίδια σε σύντομο χρόνο. Χρειάζεται να μένουμε ασφαλείς με την πανδημία, αλλά όταν επιστρέψουν όλοι θα είμαστε μία σπουδαία ομάδα, που θα είναι καλή στα play offs. Πιστεύω σε αυτή την ομάδα.

Ο Μπουντενχόλζερ είναι ο προπονητής μας, έχει ένα πλάνο, μελετάει το παιχνίδι και έχει 10-15 ανθρώπους που τον βοηθάνε, βγάζοντας το σχέδιο που πρέπει να ακολουθήσουμε. Το μπάσκετ είναι τέχνη. Έχεις τον καμβά σου, το σχέδιο που σου έχουν δώσει, και βγαίνεις στο παρκέ προσπαθώντας να ζωγραφίσεις. Κάποιες φορές το σχέδιο θα βγει, κάποιες άλλες όχι, απλά επειδή δεν ήταν η δική μέρα μου».