Γιάννης Καλλιάνος για εμπρηστική επίθεση: «Δεν φημίζομαι για τον ακραίο πολιτικό μου λόγο» | kallianos giannis

Το γραφείο του Γιάννη Καλλιάνου δέχτηκε επίθεση με εμπρηστικό μηχανισμό το βράδυ της Παρασκεύης. Ο ίδιος το γνωστοποίησε μέσω μίας ανάρτησης στο facebook το πρωί του Σαββάτου.

Μιλώντας στο Mega, ο Γιάννης Καλλιάνος δήλωσε σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε: «Δεν φημίζομαι για τον ακραίο πολιτικό μου λόγο. Έαν κάποιοι δεν δέχονται μια κανονική πολιτική δράση, αυτό δεν μπορεί να πάει παραπάνω».

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο βουλευτής της ΝΔ ανέφερε πως οι δράστες τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό στην κεντρική είσοδο, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές. Ο ίδιος τονίζει υπάρχει υλικό από πολλές κάμερες που θα μελετηθεί.

H ανάρτησή του:

«Εχθροί της Δημοκρατίας προσπάθησαν να κάψουν απόψε το πολιτικό μου γραφείο. Τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό στην κυρία είσοδο με αποτέλεσμα να στραβώσουν τα σίδερα της πόρτας και να σπάσουν τα τζάμια. Υλικές ζημιές προκλήθηκαν και σε απόσταση 3 μέτρων από την πόρτα. Το συμβάν έγινε σήμερα περίπου στις 00.50. Έχουν δώσει καταθέσεις οι γείτονες και εγώ αλλά για κακή τύχη των εχθρών της Δημοκρατίας υπάρχουν πολλές κάμερες στα γύρω μαγαζιά. Οι κάμερες θα μελετηθούν διεξοδικά από τα αρμόδια τμήματα της αστυνομίας με αποτέλεσμα αυτοί που θέλησαν να κάψουν το πολιτικό μου γραφείο να οδηγηθούν άμεσα στη δικαιοσύνη. Ευχαριστώ θερμά την Ελληνική Αστυνομία και όλα τα αρμόδια τμήματα της διότι αμέσως μετά το συμβάν έσπευσαν στο γραφείο μου ώστε να ξεκινήσει το γρηγορότερο η έρευνα τους. Στη Δημοκρατία δεν χωράνε τέτοιες πρακτικές εκφοβισμού».

Γιάννης Καλλιάνος: Επίθεση με εμπρηστικό μηχανισμό στο γραφείο του (pics) | 200 1
Γιάννης Καλλιάνος: Επίθεση με εμπρηστικό μηχανισμό στο γραφείο του (pics) | 201
Γιάννης Καλλιάνος: Επίθεση με εμπρηστικό μηχανισμό στο γραφείο του (pics) | 202