Σε χαρτοπαικτική λέσχη είχε μετατρέψει την εταιρία του ο 54χρονος ιδιοκτήτης στα Γιαννιτσά, όπου έστηναν τραπέζι για americana.

Τις βραδινές ώρες που έκλεινε η εταιρεία, τα γραφεία της οποίας βρίσκονται σε όροφο πολυκατοικίας και παρά τα μέτρα για την απαγόρευση της κυκλοφορίας και των συναθροίσεων, στήνονταν τραπέζι, όπου παιζόταν americana, μία παραλλαγή του παράνομου τυχερού παιχνιδιού πόκα.

Το βράδυ της Τρίτης 24 Νοεμβρίου οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο χώρο και συνέβαλαν έξι άτομα που έπαιζαν americana. Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ο 54χρονος ιδιοκτήτης της εταιρείας, ο οποίος στο παρελθόν διατηρούσε μεταξύ άλλων καταστήματα με φρουτάκια. 

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν αστυνομικοί στο χώρο και στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 1.450 ευρώ, τραπουλόχαρτα και συσκευασμένες τράπουλες

Επιπλέον επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ στον συλληφθέντα ιδιοκτήτη του χώρου για διοργάνωση ιδιωτικής συνάθροισης και στους άλλους συλληφθέντες επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ για παραβίαση των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.