Μιλώντας σήμερα το πρωί στην εκπομπή στην «Φωλιά των Κουκου» μετά την αποχώρησή του από το MasterChef, ο Γιώργος Λασκαρίδης μίλησε μεταξύ άλλων για την κόντρα του με την Κατερίνα Λένη.

Συγκεκριμένα είπε: «Ο παππούς μου μου έλεγε πάντα “όταν ο ένας δεν θέλει, οι δύο δεν μαλώνουν” κι εγώ έτσι έχω μεγαλώσει στη ζωή μου. Το περίμενα ότι η Κατερίνα δεν με συμπαθούσε, αλλά υπήρχαν άλλα άτομα μέσα στο σπίτι που δεν συμπαθούσε πολύ παραπάνω, όπως η Ντέμη που μάλωναν σαν το σκύλο με τη γάτα πάρα πολλές φορές.

Απλά επέλεξε εμένα σαν στόχο. Είχαμε τρεις στιγμές που τσακωθήκαμε, τρεις καλές στιγμές και τρεις κακές. Οι κακιές ήταν οι τσακωμοί που κάναμε. Η πρώτη ήταν στην πρώτη ψηφοφορία, όταν είχε την κάρτα και μας είπε ανέντιμους και έλεγε κι άλλα που δεν θυμάμαι… Μέσα στο σπίτι είχαμε μια διαφωνία και εξοργίστηκε τότε που μου έλεγε “εγώ θα σε πετάξω έξω από το σπίτι”, τα παιδιά γνωρίζουν γιατί την άκουγαν. Και η τρίτη φορά που μαλώσαμε ήταν στο συμβούλιο, τότε που της έκανα τη χειρονομία» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια τόνισε: «Οι καλές στιγμές ήταν τότε που της έβαλα την ποδιά γιατί τότε δεν μιλούσε με τα παιδιά, ήταν απομονωμένη τελείως, ήταν στον δικό της κόσμο, ήταν στεναχωρημένη. Και πήγα και της είπα ότι όλα καλά μεταξύ μας, δεν κρατάω καμία κακία. Η άλλη ωραία στιγμή ήταν όταν με κούρεψε μέσα στο σπίτι, ήταν πολύ γλυκιά και την ευχαριστώ για το κούρεμα. Και η τρίτη φορά ήταν λίγο πριν φύγω, ήμουν πολύ χάλια ψυχολογικά και ήρθε και μου είπε “πρέπει να πάρεις λίγο τα πάνω σου, έχεις πέσει, δεν φαίνεσαι καλά ψυχολογικά, μην τα παρατάς”. Όταν ζυγίζω αυτά τα λόγια με τον χαρακτήρα της Κατερίνας που δεν γνωρίζω, και πίστευα ότι δεν με συμπαθεί, όχι ότι δεν με συμπαθεί τόσο πολύ».

«Στο σπίτι μέσα δεν υπήρχαν συγκρούσεις με την Κατερίνα, δεν υπήρχε πρόβλημα στη συμβίωση. Δεν περίμενα να ακούσω τέτοια πράγματα από την Κατερίνα για τον χαρακτήρα μου, ότι είμαι διπρόσωπος, χειριστικός… Αν τα ήξερα αυτά μπορεί να έλεγα κάποια πράγματα ή να αιτιολογούσα τον εαυτό μου, αλλά δεν γνώριζα ότι συμβαίνουν αυτά πίσω από τις κάμερες», είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λασκαρίδης.