Γιώργος Λιανός: Μου μοιάζει η μικρή - Είναι αρκετά δύσκολο τώρα που φεύγω πάλι (vid)

Πατέρας για τέταρτη φορά έγινε πριν από μερικές μέρες ο Γιώργος Λιανός, καθώς η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Ο παρουσιαστής του Survivor αποκάλυψε πως είδε πρώτα τη κόρη του ιντερνετικά και μετά έφτασε στην Ελλάδα και παράλληλα τόνισε ότι το μωράκι του μοιάζει.

Ο παρουσιαστής του Survivor έκανε ένα ταξίδι – αστραπή στην Ελλάδα, προκειμένου να δει από κοντά τη νεογέννητη κόρη του.

Σήμερα τα ξημερώματα, ο Γιώργος Λιανός αναχώρησε από την Ελλάδα για τον Άγιο Δομίνικο και λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

«Μου μοιάζει η μικρή. Δεν ήμουν μέσα στον τοκετό. Δεν πρόλαβα να είμαι εδώ γιατί ήταν λίγο περίεργη η φάση. Χτύπησε το τηλέφωνο, μπήκα στο αεροπλάνο κι έφυγα. Μου άρεσε πολύ το όνομα Βαλέρια. Η μία κόρη μου είναι από Α και η άλλη από Β. Πρώτα είδα την κόρη μου ιντερνετικά και μετά έφτασα. Το ξέραμε ότι θα γίνει κάπως έτσι. Είναι αρκετά δύσκολο τώρα που φεύγω πάλι», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιανός.