Γκαρσία: Είμαστε σε καλό δρόμο

Μιλώντας στην κάμερα της Nova μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη, ο Πάμπλο Γκαρσία εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, τονίζοντας ότι η νίκη είναι ένα βραβείο για τους ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Είναι ένα μεγάλο βραβείο για όλους τους παίκτες και για όλους αυτούς που υποστηρίζουν τον ΠΑΟΚ. Δοκίμασαν ένα σχήμα που δεν είχαν ξαναπαίξει. Ο στόχος τους ήταν να ελέγξουν το χώρο του κέντρου, να μας δώσουν την κατοχή και να βγουν στις αντεπιθέσεις.

Για αυτό και είπαμε από την αρχή, ότι ήταν ένα παιχνίδι που θα χρειαζόταν μεγάλη υπομονή. Βοήθησαν πολύ οι αλλαγές. Είμαστε χαρούμενοι για τους παίκτες και όλο τον οργανισμό του ΠΑΟΚ».

Για το τι σημαίνει αυτή η νίκη για τον ΠΑΟΚ: «Σημαίνει ότι όπως δείχνουμε τον τελευταίο καιρό, είμαστε σε καλό δρόμο. Σημαίνει ότι η ομάδα μπορεί να βελτιωθεί περισσότερο. Σημαίνει ότι η γνώση μας για την ομάδα είναι ακόμα μεγαλύτερη. Μόνο με σκληρή δουλειά, θα πάμε μπροστά, δεν υπάρχει κάποιο μυστικό».

Για την επιστροφή του Μιχάι: «Αυτό οφείλεται στη σκληρή δουλειά που έχει κάνει ο ίδιος. Κάθε μέρα δουλεύει πολύ σκληρά. Είδαμε το πως μπήκε. Θέλω να δώσω τα εύσημα και σε παίκτες όπως ο Λυρατζης και ο Τσιγγάρας. Είναι σημαντικό που έχουμε ξανά 100% τον Μιχάι υγιή μαζί».