Ένας δονητής… το χριστουγεννιάτικο δώρο της Γκουίνεθ (vid+pics) | gwyneth paltrow

Τις συμβουλές της για τα δώρα των Χριστουγέννων έδωσε η Γκουίνεθ Πάλτροου, κρατώντας για τον εαυτό της το καλύτερο, όπως τόνισε, έναν δονητή!

Η διάσημη ηθοποιός, στο νέο της διαφημιστικό για το lifestyle brand της, το Goop, που πουλά από ρούχα μέχρι ιδέες για μια καλύτερη ζωή, φόρεσε τα καλά της και μοίρασε συμβουλές για να διοργανώσετε το τέλειο πάρτι εντυπωσιάζοντας όλους τους καλεσμένους σας.

«Οι διακοπές πλησιάζουν και επειδή ποτέ τα πράγματα δεν πάνε όπως τα φαντάζεστε, πρέπει να απολαμβάνεται την χαρά της προετοιμασίας» λέει ο αφηγητής στο διαφημιστικό, με την Γκουίνεθ να εμφανίζεται με χαρούμενη διάθεση.

Και το βίντεο συνεχίζει με την ηθοποιό να περιπλανιέται μέσα σε ένα δωμάτιο τυλίγοντας δώρα και ετοιμάζοντας μερικά κοκτέιλ. «Κάνετε τα πάντα σε αργή κίνηση» συνεχίζει ο αφηγητής με την Γκουίνεθ να παίρνει ένα μαρτίνι, με ένα χαμόγελο μονίμως ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της και ντυμένη με διαφορετικά κομμάτια που αναδεικνύουν την σιλουέτα της.

«Οι γιορτές απαιτούν πολύ δουλειά, γι’ αυτό μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια για τα φώτα, το φαγητό, το styling και τα μαλλιά… σίγουρα το πιάσατε το μήνυμα» λέει ο αφηγητής. Κι εκεί που νομίζεις ότι το βίντεο είναι αρκετά αθώο, η Γκουίνεθ Πάλτροου φαίνεται να ετοιμάζεται να βάλει έναν δονητή σε μία κάλτσα κρεμασμένη στο τζάκι, αλλά τελικά τον κρατάει για τον εαυτό της.

Ένας δονητής… το χριστουγεννιάτικο δώρο της Γκουίνεθ (vid+pics) | oneone

«Κάντε κάτι για τους άλλους, αλλά μην ξεχάσετε το νούμερο 1» λέει ο αφηγητής. «Ναι, αυτός είναι ένας δονητής. Κοιτάξτε μέσα στην ψυχή σας, αλλά κοιτάξτε και την άβυσσο… είναι επίσης χαρούμενη».