Γλυκά Νερά - Δικηγόρος οικογένειας Καρολάιν: Ο δράστης απαίτησε από τη μητέρα της να πληρώσει το φέρετρο

Στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, Φως στο Τούνελ, παρουσιάστηκαν το βράδυ της Παρασκευής νέα στοιχεία για την υπόθεση που συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η Αγγελική Νικολούλη με τη βοήθεια ειδικών επεξεργάστηκε τις κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν το σκούρο, ύποπτο αυτοκίνητο, στο οποίο έχουν εστιάσει και οι Αρχές

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο υποστράτηγος εν αποστρατεία, Γιάννης Κατσιαμάκας, ο οποίος έκανε και προσωπική έρευνα, το ύποπτο όχημα φέρεται να είναι μάρκας BMW Ε36 ή Ε39, με στρογγυλά φανάρια και μικρούς προβολείς ενώ σύμφωνα με τον ίδιο αυτόν τον τύπο οχήματος συνηθίζουν να χρησιμοποιούν Αλβανοί κακοποιοί στις επιθέσεις τους.

Η εκπομπή είχε παρουσιάσει από τις πρώτες ημέρες του φονικού, υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή με αυτοκίνητα που κινήθηκαν εκεί τις επίμαχες ώρες.

Οι ιδιοκτήτες τους επικοινώνησαν με το «Τούνελ» για να δηλώσουν πως πρόκειται για τα δικά τους οχήματα. Το μόνο αυτοκίνητο που δεν έχει ταυτοποιηθεί, είναι αυτή η σκουρόχρωμη BMW, που κινήθηκε κοντά στη μεζονέτα του φονικού και διέφυγε από τη Λεωφόρο Λαυρίου με κατεύθυνση την Αγία Παρασκευή.

Παρακολουθήστε το βίντεο:


Το σκίτσο και τα χαρακτηριστικά του αρχηγού

Η εκπομπή ανέδειξε τα χαρακτηριστικά του αρχηγού της συμμορίας και έφτιαξε ένα σκίτσο που τον περιγράφει.

Στηρίχθηκε στις περιγραφές που έδωσαν τόσο ο σύζυγος της άτυχης Καρολάιν, όσο και ο εκπαιδευτής του. Στη ληστεία στα Γλυκά Νερά η μάσκα του αρχηγού έπεσε από το πρόσωπό του. Στο Αλεποχώρι Μεγάρων, η σύζυγος του πιλότου και εκπαιδευτή, του την αφαίρεσε και είδε τα χαρακτηριστικά του. Από τις περιγραφές προκύπτει η εξής εικόνα:

Ύψος: 1.70
Στρογγυλό πρόσωπο
Μάτια μελιά-μικρά, πιο κοντά στη μύτη
Κοντός λαιμός
Εύσωμος με φαρδιές πλάτες
Γυμνασμένος
Κουρεμένο μαλλί
Σαρκώδη χείλη
Έντονη Μύτη
Άνω των 35 χρόνων
Φορούσε γάντια και σκούρα ρούχα