Γλυκά Νερά: Δεν προέκυψε η εμπλοκή δεύτερου προσώπου στη δολοφονία της Καρολάιν

Ολοκληρώθηκε η ανακριτική διαδικασία σχετικά με τη δολοφονια της Καρολάιν Κράουτς από τον ίδιο της τον σύζυγο, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, με τη δικογραφια να περνάει τώρα στα χερια του εισαγγελέα για πρόταση προς το δικαστικό συμβούλιο.

Ύστερα από την ολοκλήρωση της απολογίας του Μπαμπη Αναγνωστόπουλου στα τέλη Ιουνίου, τη μελέτη και τη συλλογή των στοιχείων, ο ανακριτης καλεσε σύμφωνα με πληροφορίες τον συνήγορο του προκειμένου να υπογράψει το πέρας της ανακρίσεως.

Έτσι, αφού δεν κλήθηκε άλλος ύποπτος, δεν προεκυψε η εμπλοκή δεύτερου προσώπου, συνεργού, η αλλού που να γνώριζε και να συνεδραμε τον Μπάμπη Αναγνωστοπουλο στη δολοφονία.

Πληροφορίες αναφέρουν πως, από τα τελευταία στοιχεία που ανέμενε ο ανακριτής από τις άρσεις τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου, δεν προέκυψε στοιχείο που να επιτάσσει τη συμπληρωματική απολογία του κατηγορουμένου ή την κλήση αλλού προσώπου για απολογία. Τέλος, το αίτημα του ανακριτή προς την εταιρία που κατασκευάστηκε η κάμερα του σπιτιού (Κινα) φερεται ότι δεν απαντήθηκε.