Γλυκά Νερά: Δεν βρέθηκε DNA στα νύχια της Καρολάιν αλλά ούτε και όχημα διαφυγής

Οι έρευνες για το ειδεχθές έγκλημα στα Γλυκά Νερά βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή και αυτό γιατί η αστυνομία δεν βρήκε κάποιο δείγμα DNA στα νύχια της Καρολάιν.

Παράλληλα, ένα ηλεκτρονικό σκίτσο, που δημιουργήθηκε βάσει των περιγραφών του πιλότου ώστε να συγκριθεί με τα προφίλ των 30 υπόπτων, δεν έχει δώσει κάποια πληροφορία στην ΕΛΑΣ.

Tην ίδια ώρα μιλώντας στον ΣΚΑΪ, στο περιθώριο του δημοσιεύματος της βρετανικής Sun, το οποίο αναφέρει ότι οι ελληνικές αρχές έχουν καταλήξει σε 10 υπόπτους αλλά την ίδια ώρα, ίσως και να μην καταφέρουν να λύσουν τον «γρίφο του εγκλήματος», ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας, Δημοσθένης Πάκος, σχολιάζει πως αντιλαμβάνεται ότι όλοι έχουμε συγκλονιστεί από την δολοφονία αυτή ωστόσο δεν πιστεύει πως η αστυνομία απέτυχε.

«Πιστεύω ότι πρέπει να κάνουν όλοι λίγο υπομονή, και να μην υπάρχει τέτοιου είδους πίεση πάνω στην Αστυνομία», πρόσθεσε.

Αναφορικά με το τι ενδεχομένως δυσκολεύει περισσότερο τις αρχές ως προς την συλλογή στοιχείων σε τέτοιου είδους εγκληματικές ενέργειες ο κ. Πάκος απάντησε πως αυτό αποτελεί το πώς θα βρεθεί αυτό το στοιχείο για το οποίο δεν θα χωρά αμφιβολία πως θα αποτελεί απόδειξη της ενοχής του εκάστοτε δράστη ώστε να οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη, όπως χαρακτηριστικά περιέγραψε, «δεμένος» ώστε να μην βρίσκεται έξω στην κοινωνία.

Το συγκεκριμένο στοιχείο που θα φέρει νέα δεδομένα στις έρευνες θα ψάξουν και πάλι οι Αρχές στο σπίτι του ζευγαριού, εκεί όπου δολοφονήθηκε η Καρολάιν, καθώς ο πρώτος κύκλος των ερευνών δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, όπως δεν απέδωσαν και τα βίντεο από τις κάμερες της περιοχής.