Γλυκά Νερά: Η μητέρα της Καρολάιν είχε δώσει τα λεφτά για το οικόπεδο

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας, όσον αφορά στα Γλυκά Νερά και τη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκεται το οικόπεδο που αγόρασε το ζευγάρι, προκειμένου να χτίσει νέο σπίτι.

Στην εκπομπή T live του Alpha αναφέρθηκε ότι η Καρολάιν και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αγόρασαν το οικόπεδο στην περιοχή του Πικερμίου που κόστισε 55.000 ευρώ.

Πληροφορίες θέλουν τη μητέρα της Καρολάιν να έδωσε 50.000 ευρώ, με σκοπό να βοηθήσει την κόρη της και τον γαμπρό της στην αγορά του οικοπέδου. Το οικόπεδο αγοράστηκε και γράφτηκε στο όνομα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Σύμφωνα με την εκπομπή, το ζευγάρι είχε ανάγκη ακόμα 190.000 ευρώ για να προχωρήσει στην κατασκευή του σπιτιού. Είχαν πάρει δάνειο ύψους 160.000 ευρώ και έμενε το υπόλοιπο των 30.000 ευρώ.

Πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι είχε να διενέξεις για τα οικονομικά θέματα.

Παράλληλα, νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για το σπίτι στη Σούδα, το οποίο τελικά δεν νοικιάστηκε.

Ένα μήνα πριν από τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, έγινε ένα ταξίδι στην Κρήτη είτε από τον Μπάμπη είτε από την Καρολάιν, για να νοικιαστεί το σπίτι, όπως αποκάλυψε ο Ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. και επίτιμος πρόεδρος των Αξιωματικών της Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Το συγκεκριμένο ταξίδι πραγματοποιήθηκε 10 ή 12 Απριλίου, περίοδο που δεν μπορούσε να ταξιδέψει κανείς λόγω καραντίνας.

«Το πρόσωπο που πήγε εκεί ήταν ταραγμένο και τελικά δεν νοικιάστηκε το σπίτι», τόνισε ο κ. Κατερινόπουλος, επικαλούμενος την περιγραφή του ιδιοκτήτη του σπιτιού, ο οποίος αναγνώρισε τον Μπάμπη ή την Καρολάιν, μετά τη δολοφονία.

«Αυτή η πληροφορία που έφτασε σε μένα, μπορεί να έφτασε και στην ΕΛ.ΑΣ. Εκτιμώ ότι όπως την έδωσε σε μένα, την έδωσε και στις Αρχές», συμπλήρωσε χωρίς όμως να αποκαλύψει ποιος από τους δύο βρέθηκε στην Κρήτη.

«Το πρόσωπο αυτό έχει πρόσωπο, τηλέφωνο, messenger», ανέφερε για τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και σχολίασε πως «η ανάκριση είναι μυστική κι αν έχει πάει, καλώς έκανε και δεν ακούστηκε».

«Το να φτάσει κάποιος εκεί και τόσο μακριά, καταδεικνύει το πρόβλημα στη σχέση», εκτίμησε, τονίζοντας πως θα πρέπει να εξεταστεί το στοιχείο, αφού δεν ξέρουμε πού θα οδηγήσει».