Γλυκά Νερά: «Η πρόθεσή του ήταν να ομολογήσει» δηλώνει ο δικηγόρος του 32χρονου

Ο ένας εκ των δυο δικηγόρων του 32χρονου δολοφόνου της Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μίλησε στην εκπομπή του MEGA, Live News και αναφέρθηκε στην ομολογία του πελάτη του.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου αρχικά στάθηκε στο γεγονός ότι ο 32χρονος πιλότος ομολόγησε πως δολοφόνησε την 20χρονη σύζυγό του, Κάρολαϊν, το βράδυ της 11ης Μαΐου στα Γλυκά Νερά. «Θα μπορούσε να τα είχε αρνηθεί. Η πρόθεσή του ήταν να ομολογήσει» σημείωσε ο κ. Παπαΐωαννίδης. 

«Δεν μπορούμε να μπούμε στην ψυχοσύνθεσή του, εξ’ αρχής ο ίδιος λέει ότι αυτό που σκεφτόταν ήταν το τέκνο του μετά την πράξη», ανέφερε. «Έχει αναλύσει όλα τα περιστατικά και πως κατέληξε το θύμα. Δεν είχε κίνητρο, δεν είχε προσχεδιάσει το οτιδήποτε», υπογράμμισε μεταφέροντας τις θέσεις τους εντολέως του.

Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι «τα πραγματικά περιστατικά μπορεί να ήταν πολύ διαφορετικά.», σχολιάζοντας το πόρισμα της ιατροδικαστής. «Δεν πάει να κρυφτεί πίσω από νομικά παράθυρα ο εντολέας μου. Σε καμία περίπτωση ούτε το κίνητρο υπήρχε, ούτε είχε προσχεδιαστεί τίποτα. Δεν υπήρχε κανένας συνεργός».

Ο Αλέξανδρος Παπαΐωαννίδης ανέφερε πως ο 33χρονος είναι συντετριμμένος είπε ότι «το συγγνώμη είναι η μικρότερη λέξη που μπορεί να εκφέρει». Διευκρίνισε δε ότι «Συγγνώμη ζητά από τις δύο οικογένειες και προς όλους».

«Τον είδα, δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. 37 ημέρες είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι ένας άνθρωπος που δεν έχει καμία σχέση με εγκληματικότητα, έγινε μια πράξη την οποία έχει αποδεχτεί.», ανέφερε.

«Η προμελέτη καταρρίπτεται από την ομολογία του. Υπάρχουν κι άλλα στοιχεία. Είναι πολύ πρώιμο το στάδιο. Μέχρι την Τρίτη θα έχουν συλλεχθεί τα στοιχεία για να απολογηθεί.», σημείωσε ενώ ερωτηθείς για το αν μπορεί να μεταφέρει κάτι από την επικοινωνία του με εκείνον, τόνισε: «Μπορώ να σας μεταφέρω την ειλικρινή μεταμέλειά του.»

Ο 33χρονος θα απολογηθεί και με υπόμνημα και θα υποβληθεί και σε ερωτήσεις, με τον συνήγορό του να ξεκαθαρίζει ότι δεν θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.