Γλυκά Νερά: Σοκαρισμένη η κοινωνία της Αλοννήσου για την 20χρονη

Συγκλονισμένη παρακολουθεί τις εξελίξεις όλη η Ελλάδα σχετικά με την άγρια δολοφονία στα Γλυκά Νερά μιας 20χρονης μητέρας ενός μωρού – μόλις 11 μηνών – μπροστά στα μάτια τόσο του παιδιού της όσο και του άντρα της.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει φρίκη και ανατριχίλα για το αποτρόπαιο έγκλημα που βύθισε στο πένθος μια οικογένεια και ολόκληρη την τοπική κοινωνία της Αλοννήσου, όπου μεγάλωσε η 20χρονη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, του magnesianews.gr, η οικογένειά της ζει στο νησί, το οποίο εξακολουθούσε να επισκέπτεται η άτυχη νεαρή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι γονείς της άτυχης κοπέλας (βρετανικής καταγωγής ο πατέρας και η μητέρα της με καταγωγή από τις Φιλιππίνες) που ζουν και δραστηριοποιούνται στο νησί, αν και κατάγονται από άλλες χώρες, ενώ και η 20χρονη που είχε γεννηθεί στο νησί το οποίο υπεραγαπούσε, το επισκέπτονταν συχνά και αφότου παντρεύτηκε.

Όλοι όσοι γνωρίζουν την οικογένεια αλλά γνώριζαν και την Καρολίνα, μιλούν με τα καλύτερα λόγια για όλα τα μέλη της οικογένειας. Δεν είναι τυχαίο, ότι από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση η τοπική κοινωνία της Αλοννήσου, είναι συγκλονισμένη.

Γλυκά Νερά: Σοκαρισμένη η κοινωνία της Αλοννήσου για την 20χρονη