Γλυκά Νερά: Αίτημα αποκλειστικής επιμέλειας της Λυδίας κατέθεσε η οικογένεια της Καρολάιν

Συγκλονίζει το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, μετά από 40 μέρες, όταν ο 33χρονος Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος ομολόγησε τη δολοφονία της συζύγου του, της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς.

Ο 33χρονος βρίσκεται ενώπιον του ανακριτή και ο πατέρας της Καρολάιν και παππούς της μικρής Λυδίας, κόρης του ζευγαριού, «σπάει» τη σιωπή του στη Daily Mail.

Ο 78χρονος Ντέιβιντ Κράουτς και η σύζυγός του, Σούζαν, δηλώνουν υπερήφανοι για την κόρη τους, Καρολάιν, η οποία «χάθηκε με τόσο σκληρό τρόπο στην αρχή μιας θαυμάσιας ζωής».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι γονείς της Καρολάιν προσπαθούν να διαχειριστούν τη σκληρή απώλεια του παιδιού τους και την προδοσία που ένιωσαν από τον γαμπρό τους, ο οποίος εξαπατούσε τους ίδιους και την αστυνομία επί 37 ημέρες.

Η DailyMail αναφέρει ακόμη πως η οικογένεια Κράουτς έχει μια συγκεκριμένη «αποστολή» πλέον και αυτή δεν είναι άλλη από το να μεγαλώσει η Λυδία, η μικρή εγγονή τους:

«Τόσο εγώ όσο και η Susan θα περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας διασφαλίζοντας ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη ότι η μικρή της κόρη, η Λυδία, θα μεγαλώσει με όσα μπορούμε να της δώσουμε, και ότι η μνήμη της μητέρας της θα ζήσει για πάντα», λέει χαρακτηριστικά o Ντέιβιντ Κράουτς.

Για τα παιδικά χρόνια της Καρολάιν μίλησε ο 78χρονος, κάνοντας λόγο για ένα παιδί χαρισματικό και δραστήριο: «Η Καρολάιν γεννήθηκε σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο στην Αθήνα στις 12 Ιουλίου του 2001, αλλά ήταν Βρετανή πολίτης. Στην Αλόννησο ήρθε για πρώτη φορά ως νεογέννητο για να τη συστήσουμε στους μελλοντικούς της φίλους και στη συνέχεια μετακόμισε στο νησί μόνιμα με τη Σούζαν και εμένα τον Μάιο του 2003».

«Τόσο εγώ όσο και η σύζυγός μου νιώσαμε πολύ περήφανοι όταν εξασφάλισε μια θέση στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά για να σπουδάσει Στατιστική αν και λυπηθήκαμε που την αποχαιρετήσαμε από το σπίτι», συμπληρώνει ο 78χρονος.

Πρόσθεσε, επίσης, πως η κόρη του είχε μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια ενώ είχε δοκιμάσει και τις δυνάμεις της στην υποκριτική, συμμετέχοντας σε παραστάσεις του δημοτικού θεάτρου.