Γλυκά Νερά: Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα στον πιλότο

Τα Βρετανικά Μέσα φιλοξενούν σήμερα ρεπορτάζ αναφορικά με τις εξελίξεις της στυγερής δολοφονίας της άτυχης Καρολάιν τον περασμένο Μάη στα Γλυκά Νερά.

Η DailyMail αναφέρεται στο μυστήριο με το ρολόι της Καρολάιν, που αποκαλύπτει άλλη ώρα θανάτου από αυτή που δήλωσε ο σύζυγός της.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται επίσης, ότι το ζευγάρι φαίνεται πως τσακωνόταν λίγο πριν το θάνατο της Καρολάιν, ανταλλάσσοντας μηνύματα στα οποία ο ένας αποκαλούσε τον άλλον ηλίθιο.

Στην The Sun ο φόνος αναφέται ως μυστήριο και μετά ακολουθεί το εξής ρεπορτάζ »Ο σύζυγος της μητέρας από τη Βρετανία που σκοτώθηκε σε επιδρομή ληστών, μεταφέρθηκε στην έδρα της ελληνικής αστυνομίας για να δώσει νέα κατάθεση, μετά από μια σημαντική αποκάλυψη στην έρευνα της δολοφονίας».

Στο ρεπορτάζ, αναφέρονται τα τρία σημεία «κλειδιά» στην εξέλιξη της έρευνας: Το πότε αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης της κάμερας ασφαλείας, η «κινητικότητα» του κινητού του πιλότου την ώρα που ο ίδιος είχε πει ότι τον είχαν δεμένο οι ληστές αλλά και τα όσα έδειξαν τα δεδομένα από το smartwatch που φορούσε στο χέρι της η άτυχη κοπέλα…