Γλυκά Νερά: Τι είπαν οι αστυνομικοί με τον πιλότο στην Αλόννησο

Ο διάλογος του δολοφόνου της Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου με τους αστυνομικούς που πήγαν να τον πάρουν από την Αλόννησο μετά το τρισάγιο στη μνήμη της 20χρονης, αποκαλύπτεται.

Συγκεκριμένα, η Δημοτική Σύμβουλος του νησιού, Χαρίκλεια Θεοδώρου, η οποία βρισκόταν δίπλα στη μητέρα της άτυχης Καρολάιν, μίλησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 για τη στιγμή που ήρθαν αστυνομικοί και ζήτησαν από τον 33χρονο πιλότο να τους ακολουθήσει:

«Τότε έβγαλε το κινητό του και του ζήτησαν να το κλείσει. Του είπαν να μην κάνει σκηνές λόγω της παρουσίας τηλεοπτικών συνεργείων και ότι έπρεπε να φύγουν διακριτικά για το δικό του καλό. Του είπαν ότι έχει συλληφθεί στο αεροδρόμιο ένας ύποπτος και έπρεπε να τον αναγνωρίσει», είπε χαρακτηριστικά.

Τόνισε πως στην αρχή ο Μπάμπης δεν ήθελε να ακολουθήσει, με τους αστυνομικούς να επιμένουν: «Όταν ρώτησε η μητέρα της Καρολάιν της απάντησε ότι έπρεπε να αναγνωρίσει τον ύποπτο. Τότε αγκαλιάστηκαν και περιμέναμε πέντε λεπτά για να τελειώσει η συναισθηματική φόρτισή τους, που έκλαιγαν σφιχταγκαλιασμένοι» πρόσθεσε η κ. Θεοδώρου.

Όσον αφορά το ζευγάρι και τη σχέση του, είπε: «Μέχρι και την τελευταία στιγμή έστελνε μηνύματα στη μαμά της η Καρολάιν και της έλεγε ότι σχεδιάζουν το σπίτι τους. Μόνο μια καλή της φίλη γνώριζε τα προβλήματα».

«Σήμερα πενθούμε για ακόμα έναν θάνατο, αυτόν του Μπάμπη, γιατί για εμάς πέθανε και ο Μπάμπης, ενώ πεθαίνει ξανά η Καρολάιν. Παράλληλα πενθεί και η μαμά της γιατί για εκείνη ο Μπάμπης ήταν παιδί της. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Τον υπερασπιζόμουν. Θεωρούσα ότι κατά 99% ήταν ψέματα όσα ακούγονταν» κατέληξε η κ. Θεοδώρου.