Γρηγόρης Πετράκος: Ο αρνητής του εμβολίου θα τραγουδά μόνο για εμβολιασμένους σε μαγαζί στην Πάτρα

Ο Γρηγόρης Πετράκος που αποτελεί σύμβολο για πολλούς αρνητές του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, ανακοίνωσε μέσω Facebook ότι από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο στην Πάτρα, όπου η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η απόφασή του να τραγουδήσει σε μαγαζί μόνο για εμβολιασμένους προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, με πολλούς διαδικτυακούς του φίλους να του γράφουν ότι τους «πούλησε» και κάποιους άλλους να μιλούν για προδοσία και «κωλοτούμπα».

Ο Γρηγόρης Πετράκος μίλησε στο Star για αυτή του την απόφαση και είπε ότι εκείνος ως ανεμβολίαστος θα δουλεύει κάνοντας rapid test, ωστόσο ο κόσμος θα πρέπει είτε να έχει κάνει το εμβόλιο, είτε να έχει νοσήσει.

Μάλιστα σπεύδει να διαβεβαιώσει τους θαυμαστές του πως προσωπικά του φαίνεται παράδοξο αλλά είναι υποχρεωμένος να το δεχτεί! «Δεν μου αρέσει καθόλου, αν η ερώτηση είναι αυτή, και κάνω και πολλούς αγώνες να το αλλάξουμε αυτό» λέει χαρακτηριστικά o Γρηγόρης Πετράκος.

Ο τραγουδιστής δήλωσε στο pelop.gr: «Αν κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό στο σύνολο των εργαζομένων, θα πρέπει να προσφύγουμε στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια γιατί είναι παράνομο και αντισυνταγματικό. Πώς θα υποχρεώσει 2 εκατ. ανθρώπους που εργάζονται στην εστίαση; Για ποιο λόγο; Αν τεθεί ένα τέτοιο θέμα τότε ο καθένας θα κληθεί να πάρει τη δική του δύσκολη απόφαση όπως την πήρανε οι υγειονομικοί. Εμένα αν με ρωτάς δεν θα το έκανα το εμβόλιο για να εργαστώ. Δεν υποκύπτω σε κανέναν εκβιασμό».