Γρηγόρης Πετράκος: Ο αρνητής του εμβολίου θα τραγουδά μόνο για εμβολιασμένους σε μαγαζί στην Πάτρα

Ο γνωστός τραγουδιστής, Γρηγόρης Πετράκος φιλοξενήθηκε το πρωί της Δευτέρας 18 Οκτωβρίου στο πλατό της εκπομπής το Πρωινό, στον απόηχο των αντιδράσεων για την έναρξη των εμφανίσεών του σε κλειστό νυχτερινό μαγαζί της Πάτρας, όπου επιτρέπονται μόνο οι εμβολιασμένοι.

Ο Γρηγόρης Πετράκος μίλησε για όλα στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδα, ενώ τοποθετήθηκε ιδιαίτερα και για τις απόψεις του περί πανδημίας, εμβολίου και κορωνοϊού.

Αναφορικά με την ατάκα του «Ξέρναω πάνω σας», εννοώντας τους δημοσιογράφους που θεωρεί πως τον κατέκριναν είπε «Ήταν λίγο ακραίο αυτό. Ήταν ένα δεκάλεπτο βίντεο που έγραψα πολύ αγανακτισμένος. Γενικώς δεν είμαι αγανακτισμένος. Αυτό το είπα γιατί αν έχεις κάνει έναν αγώνα κατά του διαχωρισμού εδώ και ενάμιση χρόνο, αυτό ήταν σαν μαχαιριά για μένα να μου πεις ότι διαχωρίζω… Αν μου το έλεγες τώρα ψύχραιμα δε θα το έλεγα».

 «Νιώθω ότι έτσι όπως το εκφράζεις είναι πιο φασιστικό από τους ανθρώπους που κατηγορείς για φασίστες που φιμώνουν τους ανθρώπους που είναι εναντίον των εμβολιασμών. Εκλαμβάνεις τον εαυτό σου ως έναν αυτόκλητο σωτήρα; Αισθάνεσαι ότι είσαι Δον Κιχώτης, Ρομπέν των Δασών; Λες την άποψή σου κι είναι σεβαστή. Νομίζω ότι αισθάνεσαι ότι κάποιος σε έχει ορίσει να έχεις μία άποψη και το πήρες περισσότερο σοβαρά από ο,τι θα έπρεπε» είπε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους.

«Εγώ πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή είμαστε σε έναν πόλεμο. Υπάρχει πόλεμος. Όχι τον υγειονομικό» απάντησε ο Γρηγόρης Πετράκος, ο ο οποίος τόνισε ότι πιστεύει ότι η ιατρική κοινότητα παγκοσμίως που είναι υπέρ του εμβολίου είναι μειοψηφία.