Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

GROUP RENAULT : Νέες δυναμικές εμφανίσεις

Ανανεώνεται το Renault Captur , καθώς αποτελεί το δημοφιλέστερο Crossover του b-segment, με στόχο να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη πρακτικότητα. Με νέα ακόμα πιο δυναμική εμφάνιση, ακόμα περισσότερους χρωματισμούς και επιλογές προσωποποίησης, αλλά και πλήρη γκάμα κινητήρων βενζίνης και diesel, που συνδυάζονται και με το αυτόματο κιβώτιο EDC, το νέο Renault   ξεκίνησε   την εμπορική του πορεία στην Ελληνική Αγορά. Μάλιστα, στα πλαίσια της στενής συνεργασίας με το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων και   Επισκευαστών Renault και Dacia στην Ελλάδα, η Teoren Motors ενημέρωσε το δικτύο της αναφορικά με τις νέες εξελίξεις που αφορούν στο Group Renault, όπως αυτές ανακοινώθηκαν στην πρόσφατη έκθεση της Φρνακφούρτης. Η παρουσίαση νέων μοντέλων όπως το κορυφαίο νέο Renault Megane RS, η δεύτερη γενιά του εξαιρετικά πετυχημένο Dacia Duster, αλλά και το πρωτότυπο Symbioz δείχνουν ξεκάθαρα τη δυναμική, αλλά και τις υψηλές φιλοδοξίες του Group .

Αντίστοιχα η έλευση στην Ελληνική Αγορά του νέου Renault Captur ,   και του επαγγελματικού Dacia Dokker έρχεται να επιβεβαιώσει τη συνεπή πορεία της Teoren Motors στην ανάπτυξη των δύο μαρκών στην Ελλάδα. Παράλληλα με τα δημοφιλή Sandero και Duster, η Dacia, ετοιμάζεται να ταράξει τα νερά και στα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα με το Dokker.

Βασισμένο στη φιλοσοφία της μάρκας που σαν στόχο έχει να προσφέρει απόλυτα ολοκληρωμένα αυτοκίνητα με κορυφαίο value for money, το Dokker χάρη και στο στιβαρό του χαρακτήρα μπορεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο ακόμα και στις πιο δύσκολες απαιτήσεις. Όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της Dacia, το Dokker θα εφοδιάζεται με τους προηγμένους πετρελαιοκινητήρες της Renault. Το εμπορικό λανσάρισμα του Dacia Dokker αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη χώρα μας τον προσεχή Νοέμβριο

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα