3 φυσικά έλαια που θα βοηθήσουν τα μαλλιά σου να μακρύνουν πιο γρήγορα

Αν έχεις λιπαρά μαλλιά το έλαιο που θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις την έντονη λιπαρότητα στο τριχωτό της κεφαλής είναι το jojoba oil

Έλαια, Μαλλιά

Στην αγορά υπάρχουν πολλά προϊόντα που μπορούν να βοηθήσουν τα μαλλιά μας όμως πολλές φορές η φύση είναι εκείνη που μπορεί να μας δώσει τη λύση. Παρακάτω θα βρεις 3 φυσικούς συμμάχους για να μακρύνουν τα μαλλιά σου πιο γρήγορα.

Έλαιο από σπόρους κολοκύθας
Μια καλή πηγή βασικών θρεπτικών συστατικών που συμπεριλαμβάνει τις βιταμίνες Ε και Κ αλλά και μέταλλα όπως ο ψευδάργυρος και ο σίδηρος είναι το έλαιο κολοκύθας. Τα συστατικά αυτά είναι σημαντικά για την υγεία του τριχωτού της κεφαλής καθώς και της ανάπτυξης των μαλλιών.

Έλαιο Jojoba
Αν έχεις λιπαρά μαλλιά το έλαιο που θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις την έντονη λιπαρότητα στο τριχωτό της κεφαλής είναι το jojoba oil. Βοηθά στην εξισορρόπηση παραγωγής της λιπαρότητας ενώ αποτρέπει την ξηρότητα και ενυδατώνει χωρίς να αφήνει υπολείμματα.

Λάδι αβοκάντο
Τα θρεπτικά συστατικά και τα λιπαρά οξέα ωμέγα 3 που περιέχει το λάδι αβοκάντο μπορούν να θρέψουν τους θύλακες της τρίχας, να την ενισχύσουν αλλά και να βοηθήσουν στην συνολική υγεία των μαλλιών.

Πηγή: roulastamatopoulou.com

Ίσως σας ενδιαφέρουν