Μαγιό: Τι θα φορέσουμε στις παραλίες το καλοκαίρι του 2024

Τα σχέδια, τα χρώματα και τα cuts που θα προτιμήσουμε φέτος στις παραλίες

Μαγιό, Μαγιό 2024

O καιρός σιγά σιγά μας επιτρέπει να ρίξουμε μια πρώτη ματιά σε όλα τα essential κομμάτια που θα μας συνοδεύσουν τους καλοκαιρινούς μήνες. Ποτέ δεν είναι νωρίς για να αναζητήσουμε το τέλειο μαγιό που θα γράψει τις ωραιότερες ιστορίες μας στην άμμο.

Η shopping list μας επικεντρώνεται στα must-have μπικίνι και ολόσωμα μαγιό για το καλοκαίρι 2024. Οι προτάσεις που έχουμε βάλει στο επίκεντρο, είναι σίγουρα μια γεύση για όλες τις επερχόμενες τάσεις που θα επικρατήσουν και θα εντάξουμε στην λίστα των διακοπών ενώ θα δώσουν ένα twist σε όλα τα beachwear σύνολα.

Αυτή τη σεζόν θα δούμε την quiet luxury αισθητική να επικρατεί και στα μαγιό. Τα ολόσωμα -σε κλασικές αποχρώσεις- γίνονται ντραπέ, τα μαγιό με μινιμαλιστικά σχέδια επιστρέφουν αλλά και σε πολύ έντονες αποχρώσεις (όπως το κόκκινο), μαζί με τα crochet μπικίνι και prints.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, υπάρχει μια επιστροφή από τη δεκαετία του 2000: το διαχρονικό μπικίνι με κορδόνια, πρακτικό γιατί μπορεί να αναδείξει με κάθε τρόπο το σώμα και με μια vintage γοητεία – αναμφισβήτητα cool.

Δείτε φωτογραφίες στο vogue.gr

Ίσως σας ενδιαφέρουν