Η Billie Eilish και ο Harry Styles γίνονται πρωταγωνιστές σε μια νέα σειρά ταινιών του οίκου Gucci, σε μια ιδιαίτερη περίοδο που όλος ο πλανήτης ασχολείται με τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές αλλά και τα lockdowns που έχει προκαλέσει η πανδημία της Covid-19, πλήττοντας βαρύτατα ακόμα και το λαμπερό χώρο του Xollywood.

Η ταινία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο πλαίσιο του GucciFest, του πρώτου ψηφιακού φεστιβάλ μόδας και κινηματογράφου του διάσημου ιταλικού οίκου υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του cult θρύλου της μεγάλης οθόνης, Gus Van Sant και του ίδιου του Alessandro Michele .

Όπως έχει γίνει γνωστό η νέα σειρά ταινιών ονομάζεται «Ouverture of Something That Never Happened» και θα αποτελείται από 7 μέρη και θα ακολουθεί τη Silvia Calderoni που θα κυκλοφορεί στους δρόμους της Ρώμης και θα συναντά κατά τύχη καλλιτέχνες όπως οι Florence Welch, Jeremy O. Harris, Arlo Parks- αλλά και τους πολυαγαπημένους καλλιτέχνες Eilish και Styles.

Θυμίζουμε τόσο η 18χρονη Eilish όσο και ο 26χρονος Styles έχουν κάνει επικές εμφανίσεις φορώντας ρούα του Gucci και έχουν αποθεωθεί από το κοινό.

Το GucciFest θα πραγματοποιηθεί 16-22 Νοεμβρίου και πρόκειται να προβληθεί μέσα από τα διαδικτυακά κανάλια του οίκου.