Η Έλενα Σέγκερ, σύντροφός του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς εξομολογήθηκε ποια ήταν η πρώτη συνάντηση της με τον ποδοσφαιριστή και η αλήθεια είναι πως δεν πρόκειται για την πιο συνηθισμένη ιστορία που έχουμε ακούσει.

Η Σέγκερ παραχώρησε συνέντευξη στο ELLE και εξομολογήθηκε ««Ο Ζλάταν είχε παρκάρει άσχημα τη Φεράρι του σε έναν χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων στο Μάλμε, με τρόπο που εμπόδιζε τη Mercedes μου να βγει. Αρκετά εκνευρισμένη, του είπα να το μετακινήσει αμέσως. Και ναι, είδε κάτι που του άρεσε. Δεν είναι εύκολο να ζήσεις μαζί του, αλλά το παραδέχομαι, το ίδιο ισχύει και με εμένα.»

Ενώ συνέχισε λέγοντας για τη σχέση τους και την πιθανότητα ενός γάμου «Νομίζω ότι μου αρέσει ο Ζλάταν γιατί του φέρνω αντιρρήσεις, έχω και εγώ ένα σημαντικό υπόβαθρο και έχω χτίσει την καριέρα μου με πολλές θυσίες. Το να παντρευτώ θα μπορούσε να διαταράξει την αίσθηση της ανεξαρτησίας μου. Δεν θέλω να χαρακτηρίζομαι απλώς ως σύζυγος ενός παίκτη ή νικητρια ενός διαγωνισμού ομορφιάς. Νομίζω ότι ο κόσμος δεν γνωρίζει πόσο έχω σπουδάσει, δουλέψει και αγωνιστεί»