Η Μάργκοτ Ρόμπι είναι για εκατομμύρια άντρες η πιο ωραία γυναίκα του Χόλιγουντ. Μάλιστα πρόσφατα δημοσιεύματα τονίζουν πως η ξανθιά ηθοποιός πρόκειται στο επόμενο διάστημα να συνεργαστεί με τον δικό μας Γιώργο Λάνθιμο.

Προς το παρόν δεν έχει επίσημα ανακοινωθεί κάτι τέτοιο, αλλά η πληροφορία προκύπτει από το IMDbPro που ανακοινώνει τα μελλοντικά πρότζεκτ.

Όπως γράφει το Watch & Chill, παραγωγός της επόμενης ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου με τίτλο My Year of Rest and Relaxation θα είναι η Margot Robbie. Πρόκειται για ταινία που βασίζεται στο μυθιστόρημα της Ottessa Moshfegh. Η πρωταγωνίστρια του βιβλίου είναι μία όμορφη ξανθιά γυναίκα που βιώνει μία σειρά δύσκολα γεγονότα και δεν μπορεί να κοιμηθεί. Τότε αρχίζει να παίρνει συνεχώς χάπια ώστε να μένει ξυπνητή όσο το δυνατόν λιγότερες ώρες την ημέρα. Μετά από λίγο καιρό αποφασίζει να κοιμηθεί για έναν ολόκληρο χρόνο και όταν ξυπνήσει να θέσει σε νέα βάση της ζωή της.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό που μένει είναι να δούμε αν η όμορφη ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει κιόλας στην ταινία ή θα μείνει μόνο στον ρόλο της παραγωγού.