Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

HONDA CIVIC : Στα Ευρωπαϊκά πρότυπα

Από το μεγαλύτερο παγκόσμιο πρόγραμμα εξέλιξης, ωφελείται η δέκατη γενιά της οικογένειας Civic της Honda., με το αυτοκίνητο να έχει σχεδιαστεί για να ξεπερνά τα Ευρωπαϊκά πρότυπα και τις προσδοκίες , ώστε να πληροί τις απαιτήσεις όλων των παγκόσμιων περιοχών που θα πωλείται.Συγκεκριμένα , το Ευρωπαϊκό εργοστάσιο παραγωγής της   εταιρίας στο Ηνωμένο Βασίλειο , Honda UK Manufacturing (HUM), θα γίνει παγκόσμιος κόμβος παραγωγής για τη δέκατη γενιά του Civic hatchback. Η Ιαπωνική εταιρία έχει πραγματοποιήσει επένδυση 200 εκατ. λιρών , σε νέες τεχνολογίες και διαδικασίες παραγωγής με σκοπό την προετοιμασία για το νέο μοντέλο. Μάλιστα, αυτό θα εξάγεται σε όλο τον κόσμο, ακόμα και στις ΗΠΑ, με την επένδυση να αποτελεί τμήμα ενός μακροπρόθεσμου οράματος για το Ευρωπαϊκό εργοστάσιο στις παγκόσμιες δραστηριότητες της Honda.

Ειδικότερα, το Civic είναι ένα σημαντικό μοντέλο της Honda στην Ευρώπη και είναι βασικός συντελεστής για τις ισχυρές πωλήσεις και την ιστορία της σε επίπεδο παραγωγής στην περιοχή. Για πολλούς Ευρωπαίους πελάτες, το μοντέλο αυτό , είναι συνώνυμο με τη μάρκα Honda. Το νέο hatchback συνεχίζει αυτή την παράδοση και θα παίξει καθοριστικό ρόλο για να επιτευχθούν οι στόχοι πωλήσεων της Honda στην Ευρωπαϊκή ήπειρο.

Το εργοστάσιο της HUM κατασκεύασε τον πρώτο του κινητήρα το 1989 και το πρώτο του αυτοκίνητο το 1992. Τώρα περιλαμβάνει δύο Μονάδες παραγωγής οχημάτων και μία εγκατάσταση παραγωγής κινητήρων, ενώ άλλες περιοχές των εγκαταστάσεων προορίζονται για πίστες δοκιμών, εργαστήρια δυναμικών και στατικών δοκιμών, αλλά και τμήματα διοίκησης και προμηθειών

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα