Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

HYUNDAI MOTOR : Με 3 εκατ. οχήματα

Την παραγωγή 3 εκατ. αυτοκινήτων που παράχθηκαν στο εργοστάσιο της Hyundai Motor Manufacturing Czech (HMMC) στο Nošovice της Τσεχίας, γιόρτασε η   εταιρία τον Μάιο, καθώς παρήγαγε το δημοφιλές μοντέλο υψηλών επιδόσεων i30 N και προορίζεται για πελάτη της εταιρείας στη Γερμανία, με αύξοντα αριθμό 3.000.000.Η επιτυχία του εργοστασίου δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τους υπαλλήλους του και για τον εορτασμό αυτού του επιτεύγματος, η HMMC διοργάνωσε ειδική τελετή στις 30 Μαΐου, με επίτιμους προσκεκλημένους τον κυβερνήτη της περιοχής, δημάρχους των γύρω πόλεων και δήμων, αντιπροσώπους, προμηθευτές και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη γιορτή για το πολύ σημαντικό αυτό επίτευγμα της εταιρείας.

Στην HMMC παράγεται ολόκληρη η οικογένεια i30

Εκτός από το i30 N, στην HMMC παράγεται ολόκληρη η οικογένεια i30 καθώς και το νέο Tucson, το οποίο διαθέτει έναν πρωτοποριακό 48 Volt υβριδικό κινητήρα. Η παραγωγή αυτών των μοντέλων υπογραμμίζει τη σημασία της HMMC για την εταιρεία, καθώς προσαρμόζει την προϊοντική της στρατηγική ώστε να αναδεικνύει τη μελλοντική κινητικότητα. «Αυτό είναι ένα σημαντικό επίτευγμα για την HMMC και αποδεικνύει με μεγάλη επιτυχία τη δέσμευση της Hyundai στην ευρωπαϊκή αγορά», δήλωσε, τέλη Μαίου, ο President και CEO της Hyundai Motor Europe Dong Woo Choi, προσθέτοντας πως «Στα επόμενα χρόνια, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε αναβαθμισμένα ποιοτικά αυτοκίνητα με προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά σε όλους τους πελάτες.»

Ένα φανταστικό ορόσημο για την HMMC

«Η επίτευξη της παραγωγής 3 εκατομμυρίων αυτοκινήτων είναι ένα φανταστικό ορόσημο για την HMMC, του πιο σύγχρονου εργοστασίου παραγωγής της Ευρώπης», συνέχισε ο πρόεδρος της HMMC  Dong Hwan Yang , σημειώνοντας «Θέλω να επωφεληθώ αυτής της ευκαιρίας για να συγχαρώ όλους τους υπαλλήλους μας, που συμβάλλουν στην παραγωγή 1.500 αυτοκινήτων Hyundai κάθε μέρα. Ανυπομονώ να γιορτάσω αυτό το σημαντικό ορόσημο μαζί τους και με πολλούς επίτιμους καλεσμένους.» Η Hyundai Motor Manufacturing Τσεχίας (HMMC) ιδρύθηκε το 2008 και απασχολεί 3.300 άτομα. Η HMMC είναι η πιο σύγχρονη μονάδα παραγωγής της Ευρώπης, με 500 ρομπότ υψηλής τεχνολογίας που σε συνεργασία με τους υπαλλήλους παράγουν 1.500 αυτοκίνητα Hyundai κάθε μέρα. Οι προηγμένες τεχνολογίες και τα συστήματα διαχείρισης αποβλήτων εξασφαλίζουν εξαιρετικά υψηλά επίπεδα ποιότητας, διατηρώντας ταυτόχρονα ελάχιστο αντίκτυπο στο περιβάλλον

HMMC είναι η μόνη μονάδα παραγωγής της Hyundai στην Ευρώπη

Η έναρξη παραγωγής στην HMMC πραγματοποιήθηκε στις 3 Νοεμβρίου 2008 με την λειτουργία μιας γραμμής παραγωγής καθώς η δεύτερη γραμμή ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2009 και η τρίτη το Σεπτέμβριο του 2011, όπου επετεύχθη τότε η προγραμματισμένη παραγωγική δυναμική των 300.000 αυτοκινήτων ετησίως. Από το 2011, περισσότερα από 1.508.000 C-segment SUVs έχουν παραχθεί στην HMMC. Το 2018, η παραγωγή ξεπέρασε τα 340.000 αυτοκίνητα τα οποία πουλήθηκαν σε 69 χώρες σε όλο τον κόσμο. Δεδομένου ότι η HMMC είναι η μόνη μονάδα παραγωγής της Hyundai στην Ευρώπη, η πλειοψηφία της παραγωγής της διατίθεται στις ευρωπαϊκές χώρες αλλά εξίσου σημαντικές ποσότητες πουλήθηκαν σε χώρες όπως το Μεξικό, η Αίγυπτος, η Σαουδική Αραβία και η Αυστραλία.

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα