Νέο «πονοκέφαλο» προκάλεσε στη Μαράια Κάρεϊ η αγωγή που κατέθεσε η αδερφή της, Άλισον, κατά της μητέρας τους, Πατρίσια.

Σύμφωνα με την αγωγή της αδερφής της 50χρονης τραγουδίστριας, από τα 10 της χρόνια διάφοροι άντρες την κακοποιούσαν σεξουαλικά κατά σύστημα, με την προτροπή και την ενθάρρυνση της μητέρας της, ενώ παράλληλα την εξανάγκαζε να παρακολουθεί σατανιστικές τελετές με σεξουαλικές κακοποιήσεις ανηλίκων.

Η 57χρονη πλέον Άλισον υποστηρίζει, ακόμα, ότι η ενήλικη ζωή της ήταν μια συνεχής κατρακύλα στον υπόκοσμο της Νέας Υόρκης, καθώς υπέφερε από μετατραυματικό στρες και κατάθλιψη λόγω των εφιαλτικών εμπειριών της ως παιδί. Πλέον, είναι χωρίς χρήματα, ενώ είναι και φορέας του AIDS.

«Συνέβαιναν τρομερά πράγματα. Εμπειρίες πολύ φριχτές για να τις ζει ένα μικρό παιδί. Με κακοποιούσαν σεξουαλικά. Μου έλεγαν ότι εάν δεν έκανα όσα μου έλεγαν θα έκαναν κακό στη Μαράια», ανέφερε μεταξύ άλλων η 57χρονη, που όταν το 2015 ζήτησε τη βοήθεια της αδερφή της δεν βρήκε ανταπόκριση από εκείνη.

Στην αγωγή της, που υποστηρίζεται από την οργάνωση Child Victims Act, η Άλισον Κάρεϊ καλεί τη μητέρα της να καταθέσει εντός 20 ημερών αποζημίωση ύψους 5 εκατομμυρίων δολαρίων. Η Μαράια Κάρεϊ, από την πλευρά της, δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση επί του θέματος.