Η γνωστή και διάσημη ηθοποιός, Άν Χάθαγουεϊ, δίνοντας μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη αποκάλυψε στους φανατικούς της θαυμαστές πώς είναι η ζωή της την περίοδο της πανδημίας, τώρα που η ίδια και ο σύζυγος Άνταμ Σούλμαν είναι γονείς δύο παιδιών, τα οποία απέκτησαν στα τέλη του 2019.

Η συνέντευξη της στο περιοδικό Stellar της Daily Telegraph, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο προώθησης της νέας της ταινίας «The Witches», ζητήθηκε επίσης από την ηθοποιό να περιγράψει τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετώπισε ως μητέρα.

«Κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού; Μπορώ να βρίσω; είπε. «Το *** πλυντήριο! Όμως, ξέρετε, είμαι πάντα διστακτική να τοποθετώ τα πράγματα στη σφαίρα των προκλήσεων, γιατί νομίζω ότι δίνει έναν τόνο. Ως μαμά, έχω βρει πολλές ευκαιρίες» υπογράμμισε.

«Υπάρχει προφανώς μια διαδικασία εκμάθησης – πρέπει απλώς να είσαι ευγενικός με τον εαυτό σου γιατί αισθάνεσαι ότι κάνεις τα πάντα λάθος, ειδικά τις πρώτες μέρες. Αλλά είναι κάτι περισσότερο από μια πρόκληση» πρόσθεσε.

Όταν ρωτήθηκε για το «το πιο σημαντικό μάθημα» που διδάχθηκε τους τελευταίους επτά μήνες, απάντησε: «Ο τρόπος που ζούμε και αγαπάμε είναι αυτό για το οποίο θα μας θυμούνται».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ