Η Αγγελική Λάμπρη αποκαλύπτει πόσα κιλά έχασε στο Survivor 4

Μιλώντας στην εκπομπή Love It, η Αγγελική Λάμπρη αναφέρθηκε στην παρουσία της στο Survivor 4, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πόσα κιλά έχασε στις 18 ημέρες παραμονής της στο παιχνίδι.

Παράλληλα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στον Περικλή Κονδυλάτο και την Άννα Μαρία Βέλλη, με τους οποίους ήρθε πιο κοντά αλλά και στην Κάτια Ταραμπάνκο, που είναι η πιο δημοφιλής παίκτρια των Διασήμων.

«Πριν μπούμε στο συμβούλιο ήξερα ότι θα αποχωρήσω. Δεν στεναχωρήθηκα και δεν έκλαψα καθόλου με την αποχώρησή μου. Πρέπει να έχασα 4-5 κιλά. Έφαγα πολύ αυτές τις μέρες, έχω επανέλθει. Με τον Περικλή Κονδυλάτο δεθήκαμε πολύ, ήταν το φιλαράκι μου στο Survivor. Θα κάνω παρέα μαζί του μετά, του εύχομαι να είναι ο νικητής, να πάρει το έπαθλο. Δέθηκα πολύ και με την Άννα Μαρία. Με όλους είχα καλή σχέση» είπε αρχικά η Αγγελική Λάμπρη.

Τι είπε όμως για την πιο δημοφιλή παίκτρια από την ομάδα των Διασήμων στο Survivor 4; : «Με την Κάτια δεν είχαμε σχέση, απομονωνόταν πολύ. Δεν είχε να κάνει με μένα, είχε να κάνει με όλη την ομάδα. Έκανα πλάκα στην Κάτια ότι είναι Ιούδας επειδή με ψήφισε. Ο Γιώργος και η Κάτια απομονώνονταν στην παραλία. Έκανα πλάκα με το πουλί. Όποιος ενοχλήθηκε, ενοχλήθηκε. Τι να κάνουμε; Συγγνώμη Κάτια που σε ξύπνησα με το πουλί. Όταν με ψήφισε η Κάτια μου είπε συγγνώμη, αλλά είναι θέμα στρατηγικής».

Τέλος η Αγγελική Λάμπρη μίλησε και για το γενικότερο κλίμα στο Survivor 4: «Έζησα απίστευτες στιγμές σε αυτές τις 18 μέρες που έμεινα μέσα. Οι συνθήκες στο Survivor είναι πραγματικά δύσκολες. Τσακωθήκαμε για το ρύζι γιατί πραγματικά πεινούσαμε. Το ρύζι που έφαγε ο Γιώργος δεν ήταν δύο κουταλιές. Είδαμε ακριβώς τι έγινε με το ρύζι και ήταν κάτι άλλο από αυτό που ακούστηκε στο συμβούλιο. Κάτι κάνει λάθος ο Γιώργος στην παραλία και βγαίνει υποψήφιος. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ειδύλλιο στους διάσημους. Οι πιο δυνατοί παίκτες είναι η Κάτια και ο Γιώργος. Περισσότερο μου έλειψε το παιδί μου», είπε ακόμη η Αγγελική Λάμπρη μιλώντας για την εμπειρία της στο Survivor 4.