Το γεγονός ότι δεν θα κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό ξεκαθάρισε χθες στην κάμερα της τηλεοπτικής εκπομπής «Ευτυχείτε!» η Μαρία Σολωμού.

Η γνωστή ηθοποιός τόνισε σχετικά: «Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα κάνουν το εμβόλιο. Είμαι πάρα πολύ αρνητική για χίλιους πεντακόσιους λόγους που δεν θα τους πω. Αν γίνει υποχρεωτικό για παιδιά, καλά εκεί θα γίνω ανθρώπινη ασπίδα εγώ, μπροστά, σκοτώστε με!»

Ενώ συνέχισε: «Είμαι πολύ “περίεργη” με τα εμβόλια. Με φοβίζουν τα εμβόλια είτε είναι για Covid είτε είναι για ιλαρά. Γενικά εγώ θεωρώ ότι πρέπει να εμβολιαστούν οι άνθρωποι από μία ηλικία και πάνω που είναι ευπαθείς ομάδες, αυτοί που κινδυνεύουν ουσιαστικά και που είναι κάποιας προχωρημένης ηλικίας».

Η δήλωσή της αυτή προκάλεσε την οργή αρκετών και έτσι η ηθοποιός θέλησε να τοποθετηθεί μέσω Instagram.

«Απάντησα με πάρα πολύ συναίσθημα. Το συναίσθημα αυτό θέλω να ενημερώσω ότι είναι φόβος. Όλοι ζούμε σε αυτή την περίοδο την πάρα πολλή δύσκολη και επικρατεί ένας φόβος. Φοβόμαστε την αρρώστια, την αντιμετώπισή της, τον τρόπο που θα συμβούν όλα αυτά.

Είμαι κανονικός άνθρωπος, δεν είμαι εξωγήινη, δεν πιστεύω σε καμία θεωρία συνωμοσίας. Πιστεύω ότι υπάρχει covid ανάμεσά μας, πιστεύω ότι πρέπει να ακούμε τους ειδικούς και να προστατευόμαστε με όποιο τρόπο. Τώρα το τι πιστεύω εγώ για μένα είναι τελείως προσωπικό θέμα, δεν είμαι μπουμπουλίνα, δε θα βγω στους δρόμους να φωνάζω.

Δε θέλω κανέναν με το μέρος μου, δε θέλω κανέναν να μου πει μπράβο, κανέναν να μου πει αίσχος. Λέω τι ισχύει για μένα. Ίσως παραείμαι ειλικρινής άνθρωπος και πάρα πολύ συναισθηματική με πράγματα που αφορούν εμένα προσωπικά.

Δε θεωρώ ότι έχω τέτοια δύναμη που να επηρεάζω τα πλήθη, σας ευχαριστώ αν μου το δίνετε αυτό αλλά δε το θέλω. Μιλάω πάντα επί προσωπικού για τη δική μου άποψη και γνώμη. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, πρέπει να προσέχουμε όλοι και να προστατευόμαστε όλοι.

Θα δούμε τι θα γίνει και πως θα γίνει. Να είμαστε, γεροί, δυνατοί», είπε η Μαρία Σολωμού.

Πηγή βίντεο: Τlife