Μια όχι και τόσο ευχάριστη μέρα ξημέρωσε χθες για τη Meghan Markle, η οποία βρέθηκε αντιμέτωπη με καταγγελίες και κατηγορίες για άσκηση bullying σε εργαζόμενους του παλατιού όσο έμενε στο Kensington με τον πρίγκιπα Harry.

Όπως ανέφερε η Daily Mail, η οποία έχει καταστήσει σαφές ότι δεν είναι με το μέρος του ζεύγους Harry-Meghan, αναφέρει στο ρεπορτάζ της, ότι τον Οκτώβριο του 2018, η Meghan, έδιωξε -κυριολεκτικά-με τις κλωτσιές- δύο από τους ανθρώπους που εργάζονταν γι’ αυτή, ενώ έβρισε ακόμη έναν!

Ο Jason Knauf είναι ο ένας από τους ανθρώπους που υπέστη εκφοβισμό εκ μέρους της τότε δούκισσας του Sussex, ο οποίος τώρα πια εργάζεται για λογαριασμό του William και της Kate, δήλωσε ότι προσπάθησε να προστατεύσει τους συνεργάτες του, στους οποίους η Meghan ασκούσε τεράστια πίεση, η οποία συνοδευόταν από προσβολές.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Meghan να τον στοχοποιήσει και εντέλει να τον διώξει από το σπίτι μαζί με έναν ακόμη. Ο Harry, σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία του Knauf, προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα και του ζήτησε να μην εγκαταλείψει τη θέση του.

Φυσικά η Meghan δεν άφησε το δημοσίευμα αυτό και τις κατηγορίες να περάσουν στα ψιλά γράμματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η δούκισσα ξαφνιάστηκε από τους ισχυρισμούς ότι εκφοβίζει βασιλικούς βοηθούς.

Ένα δημοσίευμα των Times αναφέρει ότι η δούκισσα του Sussex ονομάστηκε νταής από έναν από τους στενούς συμβούλους της κατά τη διάρκεια της εποχής της ως εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας στο Kensington Palace.

Μετά τη δημοσίευση της έκθεσης, ο εκπρόσωπος των Sussexes αντέκρουσε τις κατηγορίες. «Η δούκισσα είναι λυπημένη και ξαφνιασμένη από αυτήν την τελευταία επίθεση στον χαρακτήρα της, ειδικά ως κάποιος που έχει γίνει στόχος εκφοβισμού και είναι αποφασισμένος να υποστηρίξει εκείνους που έχουν βιώσει πόνο και τραύμα», ανέφερε ο εκπρόσωπος, μέσω μιας δήλωσης με το People.

«Είναι αποφασισμένη να συνεχίσει το έργο της δημιουργώντας συμπόνια σε όλο τον κόσμο και θα συνεχίσει να προσπαθεί να δώσει ένα παράδειγμα για να κάνει ό,τι είναι σωστό και καλό».

Αναστάτωση στο Παλάτι

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι θα διερευνήσει αναφορές από το άρθρο των The Times που θέλουν την Μέγκαν Μαρκλ να εκφοβίζει το προσωπικό μιας βασιλικής κατοικίας το 2018.

«Προφανώς ανησυχούμε πολύ για όσα γράφουν οι The Times μετά τους ισχυρισμούς των πρώην υπαλλήλων του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ» τονίζει με δήλωσή του το Παλάτι με δήλωση που έλαβε η Today.

«Συνεπώς, η ομάδα Ανθρώπινου Δυναμικού μας θα εξετάσει τις περιστάσεις που περιγράφονται στο άρθρο. Μέλη του προσωπικού που εμπλέκονταν εκείνη τη στιγμή, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχουν φύγει, θα κληθούν να καταθέσουν» αναφέρεται σχετικά.

«Στο Παλάτι εφαρμόζεται εδώ και χρόνια μια πολιτική που σέβεται την αξιοπρέπεια στην εργασία και δεν θα ανεχθεί εκφοβισμό ή παρενόχληση στο χώρο δουλειάς» τονίζεται ακόμη.

Συνέντευξη της Όπρα Γουίνφρι και του βασιλικού ζεύγους, που πρόκειται να προβληθεί την Κυριακή στο CBS, Μαρκλ και Πρίγκηπας Χάρι αναμένεται να συζητήσουν την πίεση που αντιμετώπισε η Μέγκαν το 2020, πριν αποφασίσουν να εγκαταλείψουν τα προνόμιά τους ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας και να μετακομίσουν στη Νότια Καλιφόρνια.

Ένας εκπρόσωπος του βασιλικού ζευγαριού, δήλωσε ότι η κ. Μαρκλ «λυπάται για αυτήν την τελευταία επίθεση στον χαρακτήρα της, καθώς η ίδια έχει γίνει στόχος παρενόχλησης και έχει βαθιά δέσμευση να υποστηρίξει όσους έχουν πονέσει».