Ικανοποίηση επικρατεί στην Περιφέρεια Αττικής για την καθημερινή συμμετοχή χιλιάδων πολιτών της πρωτεύουσας στα εορταστικά δρώμενα που πραγματοποιούνται στο Πεδίο του Άρεως.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Γιώργου Πατούλη: «Η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου μας γεμίζει αισιοδοξία και δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας. To Πεδίο του Άρεως θα γίνει πάρκο ευεξίας, άθλησης και πολιτισμού για όλη τη μητροπολιτική Αθήνα.

Αποτελεί για μένα πολλή μεγάλη χαρά που οι πολίτες της Αττικής «αγκάλιασαν» με τόση θέρμη την πρωτοβουλία μας να μετατρέψουμε το Πεδίο του Άρεως, το Πάρκο μας, σε μία μεγάλη γιορτινή σκηνή για μικρούς και μεγάλους.

Μετά από δεκαετίες «ανοίξαμε» ξανά στο κοινό και δώσαμε ξεχωριστό χρώμα και ζωή στον εμβληματικό χώρο του μεγαλύτερου Πάρκου του κέντρου της Αθήνας με ποικίλα καλλιτεχνικά και πολιτιστικά δρώμενα, που ικανοποιούν όλα τα γούστα, για κάθε ηλικία.

Η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου μας γεμίζει αισιοδοξία και δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας. Τo Πεδίο του Άρεως θα γίνει πάρκο ευεξίας, άθλησης και πολιτισμού για όλη τη μητροπολιτική Αθήνα.

Καλώ και όσους πολίτες δεν είχαν την ευκαιρία να πάνε στο πάρκο, να σπεύσουν και να το επισκεφθούν και να ζήσουν από κοντά μία ξεχωριστή εορταστική ατμόσφαιρα».

Καθημερινά επισκέπτονται το Πάρκο, το οποίο έχει μετατραπεί σε μία απέραντη γιορτινή σκηνή, χιλιάδες πολίτες προκειμένου να απολαύσουν τα πολιτιστικά δρώμενα, να συμμετάσχουν στις εκπαιδευτικές δράσεις αλλά και να περιηγηθούν στα περίπτερα της έκθεσης «Μια Μικρή Ελλάδα στην Αθήνα», όπου παρουσιάζονται, σε συνεργασία με την Ένωση Περιφερειών Ελλάδος και το Γραφείο Ισότητας της ΕΝΠΕ, παραδοσιακά έθιμα και προϊόντα από κάθε γωνιά της Πατρίδας μας.

Παράλληλα, το ενδιαφέρον του κοινού έχει προσελκύσει η Χριστουγεννιάτικη Αγορά που λειτουργεί από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Υπαιθρίων Εμπόρων και στην οποία οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν και να προμηθευτούν μεγάλη ποικιλία προϊόντων.

Οι εκδηλώσεις της Περιφέρειας Αττικής στο Πεδίο του Άρεως θα διαρκέσουν μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου.