Μολυσμένοι από κορωνοϊό ήταν ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ μετά από αλλεπάλληλα ταξίδια που είχαν μεταξύ ΗΠΑ και Βρετανίας για διάφορες οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις τους, χωρίς ωστόσο να το δημοσιοποιήσουν ποτέ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail, οι Μπέκαμ ταξίδεψαν από το Λος Άντζελες στη Βρετανία για τα 21α γενέθλια του γιου τους, Μπρούκλιν στις 4 Μαρτίου, επέστρεψαν στις ΗΠΑ μια εβδομάδα μετά, γιατί ο Ντέιβιντ έπρεπε να βρεθεί σε παρουσίαση της ομάδας του, Ίντερ Μαϊάμι και στις 19 Μαρτίου γύρισαν ξανά στη Βρετανία όπου και παρέμειναν λόγω lockdown.

Μετά την ανάρρωσή τους, η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ υποβλήθηκαν σε εξετάσεις αντισωμάτων για να διασφαλίσουν ότι δεν είχαν πλέον κορωνοϊό, προτού ξεκινήσουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα και την Ιταλία.Ο  Μπέκαμ άρχισε να νιώθει αδιαθεσία ενώ βρισκόταν στο Μαϊάμι. Λίγο μετά από εκείνον, η Βικτώρια ένιωσε πονόλαιμο και ανέβασε πυρετό.

Όταν ένιωσαν τα συμπτώματα αδιαθεσίας και νόσησαν και μέλη του προσωπικού τους, δυο εκ των οποίων σοβαρά, η Βικτόρια Μπέκαμ πανικοβλήθηκε και υποχρέωσε όλη την οικογένεια σε καραντίνα για περισσότερες από 14 μέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ ήταν σε συνεχή επαφή με τα μέλη του προσωπικού τους που νόσησαν και αφού ανάρρωσαν πλήρως βοήθησαν τους δυο ανθρώπους που είχαν περάσει τη νόσο πιο βαριά.