Σε ένα όχι και τόσο συνηθισμένο χόμπι, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μία σταρ παγκόσμιου βεληνεκούς με τα εκατομμύρια να… συγχρωτίζονται στους τραπεζικούς λογαριασμούς της, αποκάλυψε πως ξοδεύει τον ελεύθερο χρόνο της η Μπιγιονσέ.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, στιχουργός, μουσική παραγωγός, ηθοποιός και επιχειρηματίας (με το αζημίωτο φυσικά), εξέπληξε τους θαυμαστές της, γνωστοποιώντας πως – μεταξύ άλλων – στο φτωχικό της φροντίζει και περίπου 80.000 ιδιαίτερα «κατοικίδια».

Δεν τα έχει βέβαια μετρήσει για να ξέρει τον ακριβή αριθμό, καθώς πρόκειται για… μέλισσες.

«Έχω στο σπίτι μου δύο κυψέλες», εκμυστηρεύτηκε η Μπιγιονσέ σε ερώτηση της Vogue, προσθέτοντας ότι στη λίστα με τα ψώνια της οικονόμου σίγουρα δεν θα βρει κανείς το μέλι, αφού «μου δίνουν εκατοντάδες κουτιά καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους».

Όσο για το τι την παρακίνησε να ασχοληθεί με τη μελισσοκομία;

«Οι κόρες μου, Blue και Rumi, έχουν σοβαρές αλλεργίες και το μέλι έχει αμέτρητες θεραπευτικές ιδιότητες» συμπλήρωσε η 39χρονη σταρ, η ασχολία της οποίας φαντάζει αρκετά επίκαιρη και χρήσιμη αν αναλογιστεί κανείς τον κίνδυνο που διατρέχουν τα συμπαθή κατά τ’ άλλα αυτά έντομα (όταν δεν σε βάλουν στόχο με το κεντρί τους) λόγω κορωνοϊού.

Σύμφωνα μάλιστα με τους επιστήμονες, η πρόπολη που προέρχεται από τις μέλισσες μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πρόληψη και τη θεραπεία ιογενών ασθενειών,όπως του COVID-19.