Είναι αστείρευτη πηγή εμπνεύσεων, με εντυπωσιακά αποτελέσματα στο πεντάγραμμο και το μικρόφωνο! Έχει κέφι και επιθυμία για την επιτυχία, όπως ταιριάζει στον κάθε καλλιτέχνη ο οποίος ξεκίνησε με τον προφανή ρομαντισμό που αναλογεί στην ιδιοσυγκρασία του και στην πορεία ανακάλυψε ότι αξίζει να προσπαθήσει ακόμη περισσότερο, επειδή μπορεί να φτάσει ψηλά.

Η Χαριτίνη Πανοπούλου τραγουδάει, γράφει, συνθέτει και αρέσει, πολύ! Τραγούδησε -και- την ημέρα των γενεθλίων της, στο Art Coffee Bar Ρότα στη Σόλωνος και έβαλε ξανά μία δική της, εξαιρετική- καλλιτεχνική υπογραφή. Σε μία ζεστή βραδιά η σπουδαία φωνή της ταξίδεψε τους θαμώνες της συγκεκριμένης μουσικής γωνιάς, στην οποία φιλοξενούνται πάντοτε καλές φωνές, σε διαφορετικές εποχές.

Τα κατάφερε με άνεση, με τους συνεργάτες της. Με τον Γιώργο Τσοκάνη στα πλήκτρα και τον Μάριο Ιβάν Παπούλια στο βιολί, το εύρος της φωνής της Χαριτίνης Πανοπούλου της επιτρέπει να προσαρμόζεται με την ίδια ευκολία σε μελωδίες της παλιάς Αθήνας, όπως και της σύγχρονης εποχής. Σε ακούσματα απολύτως λαϊκά, όπως του Μανώλη Χιώτη αλλά και σε jazz εκτελέσεις. Τίμησε τον μεγάλο Γιάννη Σπανό και πέτυχε ένα σπουδαίο συνδυασμό εποχών. Μουσικό εγχείρημα που η φωνητική της ευχέρεια της επιτρέπει να μην ακούγεται αταίριαστο.  

Την ίδια ώρα η Χαριτίνη Πανοπούλου έχει αξιοσημείωτη ικανότητα και στη γέννηση μελωδιών, γι αυτό πολλά από τα τραγούδια που ερμηνεύει είναι σε δικούς της στίχους και σύνθεση! Όπως το “Κι αν” και το “Φανταστικά”.

Η Χαριτίνη Πανοπούλου αποτελεί ένα εξαιρετικό μωσαϋκό αμέτρητων εμπνεύσεων, το αποτέλεσμα των οποίων σου προκαλεί τη βεβαιότητα ότι ο χρόνος που θα ακολουθήσει θα τη βγάλει μπροστά, όπως της αξίζει.