Δέσποινα Βανδή: Η πρώτη φωτογραφία στο Instagram μετά τον χωρισμό! (pic)

Τα πρώτα της γενέθλια μετά τον χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη γιορτάζει σήμερα η Δέσποινα Βανδή. Η γνωστή και αγαπημένη τραγουδίστρια έγινε 52 ετών και το γιορτάζει έχοντας στην αγκαλιά της τα δύο της παιδιά, Μελίνα και Γιώργο.

Μάλιστα, η ημέρα της φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή αφού δεν έλειψαν οι διαδικτυακές ευχές της κόρης της αλλά και…οι υπέροχες hand-made τούρτες από τα χεράκια των παιδιών της! 

Η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, της ευχήθηκε μέσα από το Instagram, ανεβάζοντας μία φωτογραφία της μαμάς της από εμφάνισή της στη σκηνή κι έγραψε «Χρόνια πολλά μαμά» και στη συνέχεια δημοσίευσε ένα κοινό τους στιγμιότυπο, από την εποχή που ήταν ακόμα πολύ μικρή.

«Εύχομαι μια ημέρα να γίνω σαν και εσένα» έγραψε χαρακτηριστικά στην ευχή της, η οποία συγκίνησε τη Δέσποινα Βανδή. Η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε repost το story της κόρης της, σχολιάζοντας: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο, από την ευχή του παιδιού μου σήμερα. Σε ευχαριστώ αγάπη μου».

Στη συνέχεια, μας φανέρωσε τις «ζαχαροπλαστικές» ικανότητες τόσο του γιου όσο και της κόρης της, καθώς τα παιδιά της τής ετοίμασαν όχι μία, αλλά δύο ξεχωριστές τούρτες για να τη γλυκάνουν περισσότερο!

Στις λεζάντες, η ίδια εμφανίζεται συγκινημένη και…σαρκαστική. Στο Instagram story με την τούρτα του γιου της γράφει συγκεκριμένα: «Φέτος την τούρτα μου την έφτιαξε ο γιος μου και είναι η καλύτερη του κόσμου, γιατί έχει το πιο σημαντικό υλικό. ΑΓΑΠΗ» ενώ στην επόμενη τούρτα-φώτο λέει σαρκαστικά: «Κι αυτή από την κόρη μου!!! 10.000 θερμίδες σε μια μέρα!».

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν παρακάτω: