Η Πέτρα Έκλεστοουν, κόρη του Μπέρνι Έκλεστοουν, πρώην αφεντικού της Formula 1, φοβάται πολύ τις ασθένειες. Γι’ αυτό και μέσα στην πανδημία, και παρά τα μέτρα απαγόρευσης που έχουν ληφθεί από σχεδόν όλες τις χώρες του κόσμου για τον περιορισμό του Covid-19, η Πέτρα μαζί με τον σύντροφο της Σαμ και τα τέσσερα παιδιά της έχουν ταξιδέψει σε 7 διαφορετικές χώρες προκειμένου να γλιτώσουν το κακό.

Η ίδια μάλιστα μιλώντας στο Times’T2 εξήγησε ότι μαζί με την οικογένεια της δεν έχουν παραβιάσει κανέναν νόμο με την απόφαση τους αυτή, κι αν μπορούσαν θα το έκαναν και όλοι οι υπόλοιποι. Για την ακρίβεια η 32χρονη κληρονόμος έχει ταξιδέψει από την έναρξη της πρώτης καραντίνας μέχρι σήμερα από το Λονδίνο στην Κροατία, στις Λος Άντζελες, στην Ελβετία, στο Μονακό, στη Γαλλία πάλι πίσω στο Λος Άντζελες και το Μονακό και εν συνεχεία στις Μαλβίδες πριν επιστρέψει και πάλι στ Μονακό.

«Πηγαίνουμε όπου πληροφορούμαστε ότι η αντιμετώπιση του κορωνοϊού είναι αποτελεσματικότερη», δηλώνει η Πέτρα, αν και παραδέχεται ότι έχει πλέον συνειδητοποιήσει για τα καλά ότι δεν μπορείς να ξεφεύγεις για πάντα από τον Covid-19 έτσι που έχει απλώσει τα πλοκάμια του παντού με τις αναρίθμητες μεταλλάξεις του. Είναι όμως διατεθειμένη να το προσπαθήσει, αφού έχει την οικονομική άνεση να το κάνει, γιατί έχει τεράστιο φόβο με τις ασθένειες από τότε που παραλίγο να πεθάνει από μηνιγγίτιδα σε ηλικία 14 ετών.

«Είμαι σοβαρά υποχόνδρια, μισώ τα ζωύφια και οτιδήποτε δεν μπορώ να ελέγξω 100% μου προκαλεί στρες. Τώρα με τον κορωνοϊό, η κατάσταση μου έχει χτυπήσει κόκκινο», καταλήγει η ίδια.

Πηγή: dailymail.co.uk