Η Δώρα Παντέλη ποζάρει με μαγιό και προκαλεί... καύσωνα! (pic)

Τη θερμοκρασία στα ύψη ανέβασε η Δώρα Παντέλη με την τελευταία της χρονικά ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία ποζάρει φορώντας ένα ολόσωμο μαγιό.

Η όμορφη δημοσιογράφος ευχαρίστησε το 2020 για την σκληραγώγηση, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ενώ όσον αφορά το 2021 τόνισε πως είναι πιο έτοιμη από ποτέ, για όλα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στη λεζάντα:

{Μαθήματα από το 2020}
Η ζωή είναι σαν την θάλασσα. Αν δε μάθεις να κολυμπάς τον χειμώνα στα κύματα ?, να αντέχεις το κρύο❄️ και τον αέρα? δεν θα εκτιμήσεις ΠΟΤΕ τη ζεστασιά του καλοκαιριού , τη λιακάδα☀️ και τα γαλήνια νερά.
[Έτσι και στην ζωή….]
Αν δεν γευτείς ποτέ την πικρή γεύση της απογοήτευσης, της αποτυχίας, της αδικίας, της απόρριψης, της μοναξιάς, του θυμού, του μίσους, του περιορισμού δεν θα εκτιμήσεις ποτέ την γλυκιά γεύση και την σημαντικότητα του ενθουσιασμού, της επιτυχίας, της δικαιοσύνης, της επιβεβαίωσης, της εμπιστοσύνης, της συντροφικότητας, της ευτυχίας , της αγάπης ❤️ και της ελευθερίας ?.

Σίγουρα το 2020 δεν ήταν το…καλύτερο μας ??‍♀️ αλλά μας έμαθε ότι στην ζωή πρέπει να είμαστε κολυμβητές ??‍♀️ «παντός καιρού» ?

2️⃣0️⃣2️⃣0️⃣ σε ευχαριστώ για την «σκληραγώγηση» ??

2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣ είμαι πιο έτοιμη από ποτέ…
ΓΙΑ ΟΛΑ! ? ? ? ? ? ?