Με αττικό φως γέμισε το Βρετανικό Μουσείο, καθώς η Σίλια Κριθαριώτη παρουσίασε εκεί τη νέα Haute Couture συλλογή της Spring/Summer 2020.

Ο επιβλητικός χώρος φιλοξένησε για πρώτη φορά σόου Έλληνα σχεδιαστή.

Ο ελληνικός οίκος μετρά ιστορία από το 1906 και παρουσίασε μια συλλογή-ύμνο στη θηλυκότητα και τη χειροποίητη δημιουργία!

Κομψά φορέματα, κεντημένα υφάσματα και λεπτομέρειες με λάμψη από πέτρες Swarovski κατέκλεισαν την ειδικά στημένη πασαρέλα του Βρετανικού Μουσείου.

Το λαμπερό show άνοιξε το μοντέλο της Victoria’s Secret, Martha Hunt, ενώ στην πασαρέλα βρέθηκε και η πανέμορφη Emma Weymouth, η πολυτάλαντη συνεργάτης της Βρετανικής Vogue.

Η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια δήλωσε μέσα από τον λογαριασμό της στα Social Media: «Τα χρώματα είναι μια γλώσσα πέρα από εθνικότητες, ιδιοκτησίες, θρησκείες, πολιτισμούς και εποχές της ιστορίας. Τα χρώματα είναι λέξεις, είναι συναισθήματα και συνδέουν τους ανθρώπους, λειτουργούν ως κώδικας επικοινωνίας και υπογραμμίζουν την πανανθρώπινη αλήθεια: η ιστορία είναι ένας κύκλος που μας περιλαμβάνει όλους και πορευόμαστε όλοι ως ΕΝΑ πάνω σε αυτόν τον πλανήτη. Προστατεύστε τον πλανήτη μας με αγάπη».

Στο show έδωσε το «παρών» και ο αδερφός της σχεδιάστριας, Νίκος Κριθαριώτης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Ναστάζια Δαρίβα.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν οι Nicole Scherzinger, Sarah Harris, Pamela Jolliffe και Mara Karetsos.

Επίσης, τη σχεδιάστρια τίμησαν με την παρουσία τους η βασίλισσα Άννα Μαρία και η κόρη της Θεοδώρα, η πριγκίπισσα Αικατερίνη, η Μπέσυ Λαιμού, ο Ηλίας Κοκκοτός, ο Mark Vandeli και η Μαρία Πατέρα.

Celia
Σίλια Κριθαριώτη
AS2A0539
Νίκος Κριθαριώτης, Ναστάζια Δαρίβα
AS2A0823
Η Nicole Scherzinger με δημιουργία Celia Kritharioti Couture
AS2A0674_1
Η Άννα Μαρία και η κόρη της Θεοδώρα